Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Συνάντηση Σταμενίτη - Γεωργιάδη για την ίδρυση Ογκολογικής Μονάδας στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών


Συνάντηση του Υφυπουργού και Βουλευτή Πέλλας Διονύση Σταμενίτη με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη. Στο επίκεντρο το θέμα της ίδρυσης Ογκολογικής Μονάδας στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών.

Στις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας συναντηθήκαμε με τον Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη με κεντρικό θέμα συζήτησης τη σύσταση Μονάδας Χημειοθεραπείας, στο Παθολογικό Τμήμα του Παθολογικού Τομέα του Νοσοκομείου με την παράλληλη μετατροπή της Μονάδας Βραχείας Νοσηλείας του Παθολογικού Τμήματος του Παθολογικού Τομέα, σε Μονάδα Χημειοθεραπείας.

Πρόκειται για ένα αίτημα που ήδη έχει κατατεθεί από την 3η ΥΠΕ, με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους ογκολογικούς ασθενείς.

Στο πλαίσιο αυτό, ζήτησα από τον Υπουργό να εξεταστεί άμεσα το αίτημα και να διερευνηθούν οι δυνατότητες υλοποίησης του. Ο Υπουργός Υγείας ήταν θετικός, τονίζοντας ότι οι υπηρεσίες θα εξετάσουν το θέμα και σύντομα θα μπορεί και ο ίδιος να γνωρίζει ποια θα είναι τα επόμενα βήματα.

Παράλληλα, όπως ο ίδιος ο Υπουργός κ. Γεωργιάδης έχει ανακοινώσει, συζητήθηκαν συναρμοδιότητες των δύο Υπουργείων αλλά και οι ανάγκες του Νομού Πέλλας στον Τομέα της Υγείας

1 σχόλιο:

  1. Ε βέβαια μόνο τα Γιαννιτσά υπάρχουν στο νόμο οι οι υπόλοιποι να πάνε να πνίγουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News