Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος των Λουτρών - Με σπουδές και εμπειρία στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΦΩΤΟ)


Ελπιδοφόρο μπορεί να χαρακτηριστεί το νέο ξεκίνημα της νέας Δημοτικής Αρχής, όσον αφορά στον τομέα του τουρισμού. Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου δεσμεύτηκε προεκλογικά για μεγάλες τομές στη Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών, που θα βλέπουν στο μέλλον και όχι στο παρελθόν.

Κατά τη σημερινή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, παρουσιάστηκε το νέο πρόσωπο που θα αναλάβει Διευθύνουσα Σύμβουλος στη Λουτρόπολη. Ένα πρόσωπο που έχει τη γνώση και την εμπειρία να αναλάβει αυτό το δύσκολο ρόλο.

Πρόκειται για την Βαλεντίνη Χαραλαμπίδου, με σπουδές και εμπειρία στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, η οποία είναι η επιλογή του κ. Παρούτογλου για τη θέση του Διευθυντή των Λουτρών.


Θυμίζουμε, ότι στο προεκλογικό πρόγραμμα του Δημάρχου, συγκαταλεγόταν η δημιουργία συνολικού στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης με νέους τομείς δράσεων που θα καταστήσουν το Δήμο Αλμωπίας πρωταγωνιστή και η στρατηγική ανάπτυξη της Λουτρόπολης με αλλαγή του μοντέλου Διοίκησης, η δημιουργία πλέγματος δράσεων για την αξιοποίηση του εναλλακτικού τουρισμού και η στήριξη της τρίτης ηλικίας με πρόγραμμα δημιουργικών δραστηριοτήτων μέσα από Κέντρα Απασχόλησης και δράσεις αρωγούς για την υγεία.


Όλοι αυτοί οι στόχοι, είναι βέβαιο ότι απαιτούν δουλειά και τεχνογνωσία. Άρα, η επιλογή του συγκεκριμένου προσώπου πληροί τις προϋποθέσεις. Φυσικά, όπως κάθε επιλογή έτσι κι αυτή, θα κριθεί απ’ το αποτέλεσμα.

Πρόεδρος της Επιχείρησης αναλαμβάνει, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Πέτρος Τζέκος και Αντιπρόεδρος ο Γιώργος Σαββίδης, Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι δύο. Από πλευράς αντιπολίτευσης, στη Διοίκηση θα συμμετέχει ο πρώην Δήμαρχος και πρώην Πρόεδρος της Επιχείρησης Χρήστος Μπάτσης.

7 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια. Μπράβο στο δικιοιτικο συμβούλιο επιλέξατε έναν άνθρωπο δημιουργικό και πολύ δυναμικό με πολλές γνώσεις. Συγχαρητήρια και στα άλλα μέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια και σε σένα 7:56 που δίνεις συγχαρητήρια στο διοικητικό συμβούλιο που επέλεξαν ένα άτομο με προσόντα από τη Θεσσαλονίκη και όχι ένα αντίστοιχο από την Αλμωπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι από την Θεσσαλονίκη η κυρία; Και ήρθε από την Θεσσαλονίκη για δουλειά στα Λουτρά; Μάλιστα... Έχει ασχοληθεί με ιαματικό τουρισμό; Πόσες γλώσσες ξέρει; Έχει κάποιο μεταπτυχιακό στον τουρισμό; Που έχει εργαστεί πριν αναλάβει μια τόσο υπεύθυνη θέση; Γιατί η διοίκηση επιχειρήσεων δεν μου λέει τίποτα!

      Διαγραφή
  3. Εκπληκτική επιλογή, για την θέση του διευθύνοντα συμβούλου, πολυτέλεια τέτοια προσωπικότητα για αυτήν την θέση, μπράβο στον δήμαρχο που ανέβασε ψηλά τον πήχη στον τομέα του τουρισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν αναφέρεται πουθενα,μα πουθενα,που εργαζόταν,κάποιες περγαμηνές της κλπ.Απλα έχει ένα πτυχιο Διοίκησης επιχειρήσεων,προφανώς ΤΕΙ,όπως χιλιάδες άνεργοι νέοι και νέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως έχει καλύτερο βιογραφικό από το προηγούμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διοίκηση επιχειρήσεων όπως τόσοι χιλιάδες νέοι. Που έχει δουλέψει σε αντίστοιχη θέση; Έχει ανεβάσει πήχη και σε άλλα λουτρά; ποια είναι αυτά; τι μισθό θα παίρνει για αυτή τη θέση.
    Μπορεί να έχει καλύτερο βιογραφικό από τον προηγούμενο αλλά να το δούμε. Στο κάτω κάτω με δικά μας χρήματα θα αμείβεται.
    Σε αναζήτηση στο Google δε βγάζει το όνομα της σε κάποια αντίστοιχη θέση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News