Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Τι δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου για τη νέα Διευθύνουσα Σύμβουλο των Λουτρών Βαλεντίνη Χαραλαμπίδου (ΒΙΝΤΕΟ)


Η τοποθέτηση του Δημάρχου Αλμωπίας Νίκου Παρούτογλου, για τη νέα Διευθύνουσα Σύμβουλο της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών, Βαλεντίνη Χαραλαμπίδου:

Είχα πει προεκλογικά, ότι για μένα αν κερδίσω τις εκλογές, η επιλογή του Διευθύνοντα Συμβούλου δεν θα γίνει από το τοπικό του Λουτρακίου. Το δεχτήκανε όλα τα παιδιά, δεν έφερε κανένας αντίρρηση.

Έψαξα πάρα πολύ, πρέπει να σας πω. Δεν είναι εύκολο να βρεις σήμερα ανθρώπους που παρατάνε τη δουλειά τους για να έρθουν να διευθύνουν μια Επιχείρηση στην Αριδαία, είναι πολύ δύσκολο.

Η επιλογή μου είναι η Βαλεντίνη Χαραλαμπίδου. Έχει τελειώσει Διοίκηση Επιχειρήσεων, έχει μεγάλη εμπειρία. Αφού ενημερωθεί, θα σας μιλήσει και θα ενημερώσει με τη σειρά της το σώμα για το πως σκέφτεται να διοικήσουμε και για το γενικότερο πλάνο μας για τα Λουτρά.

Είναι μια τομή. Είναι μια άλλη διαδικασία, ένας άλλος τρόπος σκέψης. Γι’ αυτό θα ήθελα τη στήριξη του σώματος. Πάμε να δείξουμε όλοι ότι έχουμε την ωριμότητα και ότι τελικά λέγαμε αλήθεια για τις προθέσεις μας. Να δώσουμε την ευκαιρία και αν αποτύχει εδώ είμαστε να το αναθεωρήσουμε, αν πετύχει όμως νομίζω ότι όλοι θα χαιρόμαστε για μια καλύτερη μοίρα για τη Λουτρόπολη.

Θέλω να τονίσω, ότι κανένας δεν ήρθε να με βρει από τον τόπο, να μου πει ότι εμένα αυτή η θέση με ενδιαφέρει. Είμαι ξεκάθαρος σε αυτό.

Δείτε το βίντεο του AridaiaNewsTV:

.

5 σχόλια:

  1. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ. ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΛΜΩΠΙΑ, ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ; ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λουτρά βεβαίως βεβαίως, χέστηκα κ εγώ και το 80% των δημοτών για τα λουτρά, κοιτάξτε και την υπόλοιπη Αλμωπία κοιτάξτε την πόλη κοιτάξτε να κάνετε κάτι για την ποιο άσχημη πόλη της χώρας, έλεος με τα λουτρά, δεν σας βγάζουμε μόνο για τα λουτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΛΜΩΠΙΑ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΤΗ ΦΟΥΣΤΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ? ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ

      Διαγραφή
  3. Ωραία δήμαρχε ασχοληθητε με τον τουρισμό αλλά δεν είναι μόνο ο τουρισμός, περπατήσες μέσα στην αριδαια; Όχι στον πεζόδρομο στην υπόλοιπη πόλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δήμαρχε, πρόσεχε, περιμένουμε πολλά από εσένα για την καλυτέρευση της καθημερινής κατάστασης στην πόλη της Αριδαιας. Μετά από τόσα χρόνια προκλητικής αδιαφορίας…. σήμερα είμαστε πολλοί οι κάτοικοι της Αριδαιας που πιστεύουμε οτι εσυ θα μεριμνήσεις και θα υλοποιήσεις για τα απαραίτητα ώστε να γίνει μια μικρή όμορφη και λειτουργική πόλη η Αριδαία. Δημαρχε. Βγες στους δρόμους και στα πεζοδρόμια και άκουσε τους απλούς καθημερινούς και ανιδιοτελείς κατοίκους της πόλης και αφουγκράσου τα καθημερινά προβλήματα. Μόνο έτσι θα αλλάξει όψη η Αριδαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News