Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Επιτυχημένος ο ετήσιος χορός της Γ' Λυκείου Σκύδρας


Δείτε την ανάρτηση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Γ Λυκείου Σκύδρας και φυσικά οι συνεργάτες μου κι εγώ ήμασταν παρόντες διότι θέλουμε να στηρίζουμε τα παιδιά μας με κάθε τρόπο.

Τα παιδιά μας που με τις επιτυχίες και το ήθος τους, διακρίνονται σε Πανελλαδικούς και περιφερειακούς διαγωνισμούς, κάνοντας γνωστό το ΓΕΛ ΣΚΥΔΡΑΣ, στο οποίο διαχρονικά φοίτησαν άριστοι μαθητές.

Αγαπημένα μου παιδιά, η φετινή χρονιά είναι η χρονιά σας, είναι η χρονιά που θα δώσετε την πρώτη μεγάλη μάχη, τη μάχη για να κατακτήσετε τους στόχους σας και τη ζωή.

Ολόψυχα εύχομαι καλή δύναμη, καλό αγώνα με ελπίδα, πίστη, αισιοδοξία, χωρίς άγχος! Καλή δύναμη και στους πολύτιμους συμπαραστάτες σας, τους γονείς και τους καθηγητές, τους οποίους ολόθερμα ευχαριστώ για την όμορφη συνεργασία και την καθοριστική στήριξη των παιδιών μας.

Ως δημοτική αρχή Σκύδρας έχουμε στην πρώτη προτεραιότητα τα θέματα της παιδείας, επενδύουμε στην παιδεία και είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι, που σε δύσκολα χρόνια, που πλέον τίποτε δεν είναι δεδομένο και αυτονόητο, εμείς καταφέραμε και ιδρύσαμε τη μοναδική στο είδος της σχολική μονάδα του ΕΝΕΕΓΥΛ (Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Σκύδρας), κατασκευάσαμε το ολοκαίνουργο νηπιαγωγείο Πετριάς, στην πλειοψηφία οι σχολικές μας μονάδες είναι σε άριστη κατάσταση και ικανοποιούμε τα περισσότερα αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, φυσικά στα μάχιμα παιδιά του 15μελούς, σε όλα τα παιδιά της Γ Λυκείου, αλλά και στη Ράνια Νικολα'ι'δου που για ακόμη μία φορά με το ζεστό και συγκροτημένο λόγο της μας συγκίνησε, όπως βέβαια και οι υποδιευθυντές του σχολείου και η πρόεδρος του 15μελούς, Ιωάννα Ταουσάνη.

Υ.Γ. 1) Να γελάτε πάντα παιδιά μου και να έχετε χαρές!

2) Χαρήκαμε με τη ψυχή μας με τη χαρά των παιδιών μας, που είναι το κυριότερο για εμάς! Καλή χρονιά σε όλες και όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News