Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Συνεδρίασε για πρώτη φορά το νέο Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Πέλλας (ΦΩΤΟ)


Πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 26 Ιανουαρίου η 1η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης Δήμου Πέλλας. Η συνεδρίαση έγινε στις 14.30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Γιαννιτσών.

Με 27 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, ουσιαστικά έγινε η συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Όπως προβλέπεται έγινε ο ορισμός Επιτροπών, ενώ συζητήθηκαν τα πρώτα, τυπικά κυρίως, θέματα που έπρεπε να προχωρήσουν.Από το γραφείο τύπου της ΔΕΥΑ Δήμου Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News