Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Χρ. Χουρσόγλου για Φράγμα Αλμωπαίου: «Να υπάρξουν ανταποδοτικά οφέλη για τους αγρότες της Αλμωπίας»


Μια σειρά θεμάτων έθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης και πρώην Αντιδήμαρχος Χρήστος Χουρσόγλου.

Αρχικά, σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Δημάρχου για τον προϋπολογισμό και τις αναφορές του στις "μεγάλες αποφάσεις" που θα πρέπει να ληφθούν, σημείωσε ότι δεν πρόκειται να υπερψηφίσει καμία απολύτως αύξηση που θα αφορά στους πολίτες.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στο έργο του Φράγματος του Αλμωπαίου, ζήτησε στα πλαίσια της κατασκευής του να υπάρξουν πάση θυσία ανταποδοτικά οφέλη για τους αγρότες της Αλμωπίας.

Παράλληλα, έθεσε εν γνώση της Δημοτικής Αρχής το γεγονός ότι υλοποιούνται εργασίες στην Αριδαία και τον Εξαπλάτανο για οπτικές ήνες και ζήτησε να υπάρξει αυστηρή παρακολούθηση ώστε να γίνουν σωστές αποκαταστάσεις στους δρόμους.

Επίσης, κατέθεσαι πρόταση προς το προεδρείο, το Δημοτικό Συμβούλιο να συνεδριάζει συγκεκριμένη ημέρα κάθε μήνα (εκτός έκτακτων θεμάτων), ώστε να διευκολυνθούν όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και να έχουν άμεση γνώση οι πολίτες που επιθυμούν να παρακολουθούν τις Συνεδριάσεις. 

Τέλος, ο κ. Χουρσόγλου συνεχάρη συμπολίτη μας ο οποίος πρόσφερε δωρεά στο πολύπαθο Κέντρο Υγείας Αριδαίας και ευχήθηκε η συγκεκριμένη πρωτοβουλία να βρει κι άλλους μιμητές.

1 σχόλιο:

  1. Γιατί δε γίνεσαι και εσύ μιμητής ,αφού από εκεί ζεις και έχεις ένα λόγο παραπάνω από τους άλλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News