Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Maestro: Με νέο τραγούδι επιστρέφει η σειρά μετά τον χαμό με το «Τυχερό Αστέρι» - Η ανάρτηση του Γιάννη Δίκου που μας προετοιμάζει για το... νέο αριστούργημα


Το "Maestro" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, μετά τη θριαμβευτική είσοδο στο Netflix, πάει ολοταχώς για τη δεύτερη σεζόν, καθώς τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και οι πρωταγωνιστές, αλλά και ο δημιουργός βρίσκονται σε πυρετώδεις ρυθμούς.

Στην πρώτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς, που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό τη σεζόν, ξεχώρισε -ανάμεσα σε πολλά άλλα πράγματα- και η διασκευή του Ορέστη Χαλκιά στο γνωστό τραγούδι "Το τυχερό Αστέρι" του Κωνσταντίνου Β, το οποίο θα λέγαμε πως με το "search Maestro" έκανε... δεύτερη καριέρα.

 

Ο Ορέστης Χαλκιάς αυτή τη φορά διασκευάζει το "The Wonder of You” που πρώτος έχει ερμηνεύσει ο Έλβις Πρίσλεϊ το 1970. Το τραγούδι που αποτελεί έναν διαχρονικό ύμνο στην αγάπη και την αλληλοϋποστήριξη, ξαναζωντανεύει με τη φωνή του Ορέστη Χαλκιά με αφορμή το ρόλο του στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά.

Την παραγωγή και ενορχήστρωση του τραγουδιού υπογράφουν ο δικός μας Γιάννης Δίσκος με καταγωγή από την Αριδαία και ο Μάριος Laz Ιωαννίδης. Το κομμάτι κυκλοφορεί από τη Minos EMI. 


.

Ο Γιάννης Δίσκος με ανάρτησή του στα social media μας προετοιμάζει για... τα καλύτερα που έρχονται!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News