Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Τί συμβαίνει τελικά με το Διοικητήριο της Αριδαίας; - Πολλά τα ερωτήματα, καμία επίσημη ενημέρωση από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή


Στο κλείσιμο του χώρου πέριξ του Διοικητηρίου της Αριδαίας, προχωρούν οι υπηρεσίες του Δήμου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, μετά από ενέργειες που πραγματοποίησε η Τεχνική Τπηρεσία του Δήμου Αλμωπίας, διαπιστώθηκε πως το κτήριο του Διοικητηρίου είναι ακατάλληλο και επικίνδυνο και πρέπει για λόγους ασφαλείας να κατεδαφιστεί.

Έτσι, θα απαγορευτεί και η στάθμευση οχημάτων, γι' αυτό το σκοπό προχωρά και η τοποθέτηση σταθερής περίφραξης που θα εμποδίζει την είσοδο στο σημείο.

Παρότι έχουν περάσει αρκετές μέρες από τη στιγμή που έγινε γνωστή αυτή η εξέλιξη, δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή η οποία διαχειρίζεται το θέμα που έχει προκύψει.

Αναρωτιόμαστε, δεν θα πρέπει να υπάρξει κάποια υπεύθυνη ενημέρωση; Που στηρίζεται αυτή η απόφαση; Πότε πραγματοποιήθηκαν οι σχετικοί έλεγχοι;

Ερωτήματα που γίνονται ακόμα πιο επιτακτικά, αν σκεφτεί κανείς ότι το συγκεκριμένο κτίριο βρίσκεται λίγα μέτρα απόσταση από σχολείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News