Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει εκτάκτως το Εκτελεστικό Γραφείο, παρουσία Κασσελάκη και Τζάκρη


Την Πέμπτη, παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη, θα συνεδριάσει εκτάκτως το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου.

Το Εκτελεστικό Γραφείο θα συνεδριάσει την Πέμπτη 26/10 στις 16:30, στον απόηχο της παραπομπής για διαγραφή πρωτοκλασάτων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της παρέμβασης της «ομάδας Αχτσιόγλου».

Η συνεδρίαση θα γίνει παρουσία του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος θα επιστρέψει από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται.

Σημειώνεται ότι Αχτσιόγλου-Χαρίτσης και Ηλιόπουλος ζήτησαν να συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία που αποτελείται από 42 μέλη. Ωστόσο, ο κ. Κασσελάκης αποφάσισε να συγκαλέσει εκτάκτως το Εκτελεστικό Γραφείο, στο οποίο διαθέτει την πλειοψηφία και απαρτίζεται από εννέα μέλη: τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τους γραμματείς Σβίγκου και Βασιλειάδη, τον επικεφαλής της ΚΟ Σωκράτη Φάμελλο, τη γραμματέα της ΚΟ Θεοδώρα Τζάκρη, την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη, την Έφη Αχτσιόγλου, τη Ρένα Δούρου και τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

5 σχόλια:

  1. κα Τζάκρη να μην ξεχάσετε να πείτε στον κ. Πρόεδρο να μοιράσει μπομπονιέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευτηχως δεν καταφεραν να διαλυσουν τη χωρα, τουλαχιστον καταφεραν να διαλυθουνε μονη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Κασελακης ειναι ναρκισσος αλαζονας εγωκεντρικος, οποιος πιστευει οτι αυτος ο τυπος μπορει να κερδισει τον Μητσοτακη ξεπερνα τα ορια της χαζομαρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα η χαζομάρα ανθεί στο συριζα δεν το κατάλαβες; η πολιτική τους χα..χα...χα.. ηταν Μητσοτάκη μπίπ, τόσο βόδια οι κύριοι σύντροφοι.

      Διαγραφή
  4. Ρε παιδιά, απογευματινή παράσταση έχουν; Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News