Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Αλμωπίας: Εξίσωση για δυνατούς λύτες η επιλογή των προσώπων της νέας Διοίκησης


"Καυτές πατάτες" έχει να διαχειριστεί ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου. Μέσα στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την 1η Ιανουαρίου, θα πρέπει να λάβει σημαντικές αποφάσεις για τους ανθρώπους που θα τοποθετηθούν σε θέσεις - "κλειδιά".

Αντιδήμαρχοι, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης Λουτρών, Πρόεδρος ΔΕΥΑ, βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Η ονοματολογία έχει ξεκινήσει με το "καλημέρα", με τον νέο Δήμαρχο να κρατά προς το παρόν τα χαρτιά του κλειστά.

Ο κ. Παρούτογλου έχει την απαιτούμενη πλειοψηφία για να υλοποιήσει το πρόγραμμάτου και μια μεγάλη γκάμα προσώπων που θα φέρουν εις πέρας αυτό το δύσκολο και απαιτητικό έργο.

Οι επιλογές των κατάλληλων προσώπων για τις κατάλληλες θέσεις, μοιάζει δύσκολη εξίσωση.

10 σχόλια:

  1. Πρόεδρος ΔΕΥΑ τσερκεζος
    Εργοτάξιο Μηντσης
    Αν θέλετε να δούμε άσπρη μέρα!!Ο Μηντσης μόνο μπορεί να βάλει τάξη στους κηφήνες του εργοταξίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένας ανώνυμος κηφήνας φαντασιώνεται ότι "στήνει" έναν Δήμο χωρίς καμιά αρμοδιότητα, ικανότητα και ευθύνη (και ποιος σε ρώτησε ρε;), αποκαλώντας ανθρώπους με το όνομά του.
      Γιατί δεν πήρες τους "'άξιους"που ξέρεις τόσο καλά να βγεις δήμαρχος εσύ ρε ρεμπεσκέ;

      Διαγραφή
  2. Ο Θεός ας φυλάει την αλμωπια....τα επόμενα 5 χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν μπορεί κάποιος να ναντεψει τον πρόεδρο του Δ. Συμβουλίου. Γρίφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ. ΜΟΝΟ Ο ΤΣΑΡΚΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΗ ΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για δείτε τι λέει ο νόμος που ψηφίστηκε για τις δημοτικές επιχειρήσεις?Για να μην ονειρευομαστε καρβέλια! Τώρα να δείτε τι σκοτωμοι θα γίνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τους βλέπω να "σκοτώνονται "για τις θέσεις!!!😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δύσκολα δύσκολα Καθαριότητα. Πολιτική προστασία τεχνικά έργα. Κοινωνική μέριμνα
    Βοήθεια. στο σπίτι ελπίζουμε !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προτείνουμε για το καλό του τόπου μας τα δύο πρώτα χρόνια όλοι μαζί να βοηθήσουν να βάλουν πλάτη να δουλέψουν για το μέλλον του δήμου μας έρχονται μεγάλα προβλήματα και είμαστε πολύ πίσω σε όλα εδώ και πολλά χρόνια ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News