Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Τα ζώδια της εβδομάδας: Για ποιους θα «βρέξει» λεφτά και έρωτες


Τα ζώδια της εβδομάδας

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Eιλικρινή αισθήματα και βοήθεια από ισχυρά πρόσωπα, αυτή την εβδομάδα. Μια ξαφνική έμπνευση, θα σας οδηγήσει να εκμεταλλευτείτε ένα παλαιό αντικείμενο, ή μια παλιά συσκευή, για να κερδίσετε χρήματα. Μια φιλική σχέση, περνάει δοκιμασία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι συγκυρίες λειτουργούν πολύ θετικά προς εσάς, αν συμμετέχετε σε ομάδες με κοινές επαγγελματικές δραστηριότητες και βλέψεις. Τα οικονομικά αρχίζουν να δείχνουν το θετικό τους πρόσωπο.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι σχέσεις σταθεροποιούνται και σας προσφέρουν ένα αίσθημα πληρότητας και συναισθηματικής ασφάλειας, αρκεί να μην το παρακάνετε με τον εγωισμό και την κτητικότητά σας. Οι ελεύθεροι, θα κάνετε συναρπαστικές γνωριμίες μέσα από το φιλικό σας κύκλο.

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Οργανώνεστε και τακτοποιείτε ό,τι είναι σε εκκρεμότητα. Οι γραφειοκρατικές σας υποθέσεις, μπαίνουν σε σειρά. Η ειλικρίνεια στη συμπεριφορά σας, είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να διεκπεραιώσετε τις δουλειές σας εύκολα και γρήγορα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα οικονομικά σας βελτιώνονται σημαντικά καθώς σταθεροποιούνται τα εισοδήματά σας. Οι συνθήκες είναι οι πιο κατάλληλες για να παγιώσετε την εξέλιξη των σχεδίων σας, ενώ πρόσωπα κύρους συμβάλλουν στην θετική τους προώθηση.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Δεν θα μπορούσατε να βρείτε πιο κατάλληλη εποχή για να παντρευτείτε, όσοι βρίσκεστε στην ευχάριστη θέση να το έχετε αποφασίσει. Τα όνειρα και οι φαντασιώσεις βρίσκονται στο απόγειό τους. Οσο για τους «μόνους» ένας ξαφνικός έρωτας σας απογειώνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Οι προσδοκίες σας είναι πολύ υψηλές και οι δυνατότητες να πετύχετε αυτά που θέλετε, είναι μεγάλες. Υπάρχουν κοντά σας, πρόσωπα με ισχύ και κύρος, που έχουν τη δυνατότητα να σας βοηθήσουν να φτάσετε στην επιτυχία γρηγορότερα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε καλό δρόμο, και αν δεν κάνετε άσκοπα έξοδα, είναι σίγουρο ότι θα σταθεροποιηθούν. Τα επαγγελματικά σας, διανύουν μια πολύ δημιουργική περίοδο, όπου τα σχέδιά σας ευοδώνονται.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ρομαντισμό, φαντασιώσεις, ειδύλλια και πλατωνικούς έρωτες έχει το εβδομαδιαίο αισθηματικό μενού. Θα θελήσετε να προστατέψετε τους αγαπημένους σας κάνοντας κινήσεις αγάπης και ενδιαφέροντος. Όσο για τους ελεύθερους, ο έρωτας σας έχει στήσει καραούλι, και είναι πολύ τρυφερός και δοτικός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Επεκτεινόμενοι κοινωνικά, θα έρθετε σε επαφή με πολύ αξιόλογα άτομα, που θα σας ανοίξουν ενδιαφέροντες ορίζοντες. Οι φιλίες που θα κάνετε αυτό το διάστημα θα είναι πολύ σημαντικές και βαθιές. Επουλώνονται οι πληγές του παρελθόντος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σταθερή η επαγγελματική σας πορεία, αν και θα συμβούν κάποια δυσάρεστα γεγονότα, όπως προβλήματα στην προώθηση των σχεδίων σας, εντάσεις με συνεργάτες και ζημιές στον εξοπλισμό. Οικονομικά, ακόμα, έχετε δρόμο για την άνοδο.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Μια σχέση που δημιουργείται τώρα, έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί σε έναν πολύ σοβαρό συναισθηματικό δεσμό, με βαθύτερα αισθήματα και πιο ειλικρινή στάση από αμφότερα τα μέλη. Να προσέξετε την κτητική σας τάση και τη ζήλια σας.

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: Οι εξελίξεις θα είναι απρόοπτες. Οι αλλαγές θα είναι απότομες και ξαφνικές και ίσως καθόλου αρεστές. Τα δεδομένα ανατρέπονται και σας περιμένουν απογοητεύσεις. Θα πρέπει να δείτε τα πράγματα ψύχραιμα και να μην χαθείτε μέσα στα στενάχωρα συναισθήματά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είναι κατάλληλη περίοδος να επιδιώξετε τη σταθερότητα στα επαγγελματικά σας. Οσοι είστε στην αναζήτηση εργασίας, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να εργασθείτε στη δουλειά που επιθυμείτε. Τα οικονομικά ανεβαίνουν και μαζί μ’ αυτά και η αυτοπεποίθηση.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Είναι κατάλληλη περίοδος για να αναπτυχθούν πιο δυνατά και πιο ουσιαστικά συναισθήματα ανάμεσα στους ερωτευμένους, που έχουν μια μακρόχρονη πορεία σχέσης. Οσοι όμως επιδιώκετε να δημιουργήσετε δεσμούς τώρα, ίσως δεν κρατήσουν πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Τα όνειρα και οι φαντασιώσεις σας, δίνουν και παίρνουν αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να σας συναρπάσουν άνθρωποι που έρχονται κοντά σας για κάποιους συγκεκριμένους λόγους, αλλά που ωστόσο, δεν θα πρέπει να εξαρτήσετε την εξέλιξή σας επάνω τους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σταθερότητα στα επαγγελματικά. Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να επενδύσετε και να κερδίσετε. Η επιτυχία σας όμως, θα εξαρτηθεί αποκλειστικά και μόνο από την καλή συνεργασία και την ουσιαστική επικοινωνία με τους συνεργάτες σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ενας έρωτας μπορεί να σας συναρπάσει με τα μεθυστικά του αρώματα, όμως, είναι αμφιβόλου διάρκειας και δεν εγγυάται ότι θα σας αφήσει ικανοποιημένους τελειώνοντας. Οσοι είστε σε σταθερές σχέσεις, καλό είναι να προσέξετε τις ατασθαλίες σας.

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Θα βρεθείτε ενώπιον γεγονότων που δεν θα μπορέσετε να διαχειριστείτε. Θα στεναχωρηθείτε πολύ αλλά και θα προβληματιστείτε πολύ. Είναι μια περίοδος που δεν ενδείκνυται για σοβαρές αποφάσεις, αλλά που θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Επιπλοκές και προβλήματα στις συνεργασίες μπορεί να φέρουν ακόμα και οριστικές ρήξεις. Πρόκειται να απογοητευτείτε από τις επιδιώξεις σας. Το ίδιο θα συμβεί και στα οικονομικά σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Τα πράγματα στον αισθηματικό τομέα είναι λίγο καλύτερα, αφού είναι κατάλληλη περίοδος για να σκεφθείτε να προχωρήσετε σε σοβαρή δέσμευση. Υπάρχουν όμως, περιορισμοί ακόμα κι εδώ, που ανά πάσα στιγμή μπορεί να ανατραπούν τα πάντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Κοινωνική επέκταση και καταξίωση. Αυτό το διάστημα θα έρθετε σε επαφή με άτομα από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα, με υψηλότερο μορφωτικό επίπεδο και πολλές γνωριμίες, που μπορούν και θέλουν να σας βοηθήσουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα σας δοθεί η ευκαιρία να επεκταθείτε επαγγελματικά καθώς θα έρθετε σε επαφή με άτομα κύρους, που έχουν τη δυνατότητα να προωθήσουν τα σχέδιά σας. Και καθώς αυξάνονται τα κέρδη, ανεβαίνουν τα οικονομικά σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ο έρωτας παραμονεύει και είναι πολύ τρυφερός και πολύ δοτικός μαζί σας. ένα ειδύλλιο είναι πιθανό να προκύψει τώρα, να σας συναρπάσει και να σας παρασύρει σε «άγριο αισθησιασμό». Ομως, θα είναι αμφιβόλου διάρκειας, γι αυτό προσέξτε τι ρισκάρετε για χάρη του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Θα γίνετε υπερπροστατευτικοί με τους ανθρώπους γύρω σας αλλά και τους αγαπημένους σας. Να αποφύγετε όμως τις υπερβολές γιατί κανείς δεν θέλει τυραννικές συμπεριφορές και ίσως έρθετε σε ρήξη με τους οικείους σας. Είναι κατάλληλη περίοδος για ανάπτυξη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νιώθετε ελεύθεροι να επιλέξετε τον επαγγελματικό σας δρόμο, όποιος κι αν είναι αυτός. Είστε σε φάση που θέλετε να αλλάξετε τα πάντα στα επαγγελματικά σας και οι πιθανότητες να πετύχετε είναι μεγάλες. Οικονομική σταθερότητα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Πάσης φύσεως υποσχέσεις φέρνει μαζί του ο έρωτας, είτε παλιός είτε καινούριος, αλλά μην τον πιστέψετε. Μικρή θα είναι η διάρκειά του, αλλά και οι υποσχέσεις του δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Ομως, εσάς, δεν φαίνεται να σας νοιάζει, έτσι κι αλλιώς έχετε επιλέξει τη μοναξιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η καθημερινότητα έχει καλυτερέψει και η ζωή κυλά πιο εύκολα και χωρίς απογοητεύσεις, παρά τη σκληρή αυτοκριτική σας. Αν κρατάτε την ψυχραιμία σας, και δεν αγχώνεστε, θα γλυτώσετε κι από διάφορα δερματολογικά, ψυχοσωματικής προελεύσεως, κυρίως.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας αλλά και να συνεργαστείτε με πρόσωπα κύρους, με δύναμη και δυνατότητες να βοηθήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων σας και την άνοδο των οικονομικών.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Η κοινωνική άνοδος σας φέρνει σε επαφή με πρόσωπα, που μπορεί να σημαίνουν κάτι παραπάνω από απλές γνωριμίες, με προδιαγραφές για σοβαρές σχέσεις. Οσο για εκείνες τις σχέσεις που αντέχουν, η ανανέωση, υπόσχεται ένα εξαιρετικό οικογενειακό μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Δημοφιλείς και αναγνωρίσιμοι, τόσο για την αξία σας όσο και για τα πεπραγμένα σας. Παίρνετε μια γερή δόση ικανοποίησης και αυτό φαίνεται στο περιβάλλον σας. Αυτό το διάστημα θα βγείτε, θα διασκεδάσετε και θα χαρείτε με φίλους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Εύνοια δίνεται στα επαγγελματικά, ιδιαίτερα σε όσους ασχολούνται με το εμπόριο και την παροχή υπηρεσιών. Συμφωνίες που κυνηγάτε για καιρό κλείνονται με εξαιρετικές συνθήκες και τα οικονομικά, ανεβαίνουν περισσότερο από ποτέ.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι πλανητικές συνθήκες ευνοούν τις αισθηματικές σας σχέσεις και προσφέρουν ασφάλεια και πληρότητα από τις σχέσεις. Στο τελείωμα της εβδομάδας, θα ανταλλάξετε ερωτικά μηνύματα, διά τηλεφώνου, αλλά και λόγια αγάπης στα προσωπικά σας ραντεβού.

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Τα όνειρα και τα σχέδιά σας βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους, με εμφανείς τις κατάλληλες συνθήκες για να υλοποιηθούν. Είστε σε θέση να βλέπετε σφαιρικά τα πράγματα και η αντίληψή σας ξεπερνά το μέτριο. Εμπνευση και ικανοποίηση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οσα έχετε σχεδιάσει εδώ και καιρό, τώρα, μπορούν να υλοποιηθούν, και μάλιστα με τη βοήθεια ανθρώπων που έχουν την εμπειρία και τη δυνατότητα να σας βοηθήσουν. Τα οικονομικά, παίρνουν την ανιούσα, κι όσοι αναζητάτε εργασία, τώρα θα βρείτε την κατάλληλη.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Διανύετε την ιδανική περίοδο για να αναπτυχθούν πιο δυνατά, πιο σταθερά αλλά και πιο σοβαρά αισθήματα ανάμεσα στους ερωτευμένους. Ο ρομαντισμός, ο αισθησιασμός, η αγάπη και τα υψηλά ιδανικά οδηγούν τις σχέσεις στο να καταλήξουν σε επισημοποίηση.

Από το περιοδικό ΤΥΠΟΣ TV που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News