Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Κόλαφος ο Γιάννης Σηφάκης: «Δυστυχώς η διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ είναι προ των πυλών, πολύ κρίμα»


Δείτε την ανάρτηση του πρώην Βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη:

Δυστυχώς η διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι προ των πυλών.

Η πολιτική και η πρακτική του νέου Προέδρου και των υποστηρικτών του (με τον μη σεβασμό στις προγραμματικές θέσεις του Κόμματος και του Καταστατικού) και την υπερπροβολή της προσωπικής του ζωής μας οδηγεί ολοταχώς προς μονοψήφια ποσοστά (12,9% έδειξε η χθεσινή δημοσκόπηση) και στην ερώτηση ιδεολογικά τι είναι ο πρόεδρος το 6% απάντησε αριστερός, 17% κεντροαριστερός και 31% δεξιός ή κεντροδεξιός (!!).

Η διαλυτική αυτή εικόνα (με κύρια ευθύνη της ηγεσίας που έχει το μαχαίρι και το πεπόνι αλλά και με τις παρουσίες παλιών στελεχών στα ΜΜΕ με λογικές εμφυλίου) προσβάλει βάναυσα την ιστορία της Αριστεράς και όλους τους αριστερούς και προοδευτικούς πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν το 2015 για να κυβερνήσουμε την χώρα στις δυσκολότερες συνθήκες της μεταπολίτευσης αλλά και το 2019 και το 2023 που ανέδειξαν τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αξιωματική αντιπολίτευση του τόπου.

Πολύ κρίμα.

2 σχόλια:

  1. Μερικές πρόχειρες παρατηρήσεις.
    -Οι δημοσκοπήσεις απόχτησαν τώρα φερεγγυότητα.
    -Σεβασμός στο αποτέλεσμα και τις διαδικασίες κάθε φορά. Ακόμα και όταν θεωρούμε ότι είναι τραγικό το αποτέλεσμα προέκυψε από διαδικασίες που άλλοι επέβαλλαν και κανείς δεν κατήγγειλε για "διαβλητότητα".
    -Αν το 31% τον θεωρούν κεντροδεξιό (και γίνονται αποδεκτές τώρα οι μετρήσεις) να φανταστούμε τι είναι τότε το 56% σχεδόν των μελών που τον ψήφισαν.
    -Το "μπάζωμα" με Αντώναρους του πολιτικού κατιμά έστρεφε το καράβι κεντροαριστερά ή κι αυτό ο Κασσελάκης το έκανε;
    -Μόνο στην κορυφή του κόμματος παρατηρούμε αυτές τις σκηνές "εμφυλίου"; Άραγε οι επιχειρήσεις ποδηγέτησης των τοπικών οργανώσεων προκειμένου να υποστηρίξουν υποψηφιότητες και να γίνουν ψηφοσυλλέκτες είναι τι; Όχι εμφύλιοι αλλά οικογενειακές αβρότητες;
    Όταν έχεις εκπαιδεύσει τον κόσμο να μην προσβάλλεται, είναι παραδοξότητα να περιμένεις( στα σοβαρά όμως) να νιώσει ότι προσβάλλεται τώρα η Αριστερά...
    Εκτός κι αν δε το εννοούμε στα σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το καταλαβες οτι τελειωσατε; καταλαβατε οτι ξεφτελισατε το κομμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News