Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ο ΥφΑΑΤ Δ. Σταμενίτης στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση των Γιαννιτσών (ΦΩΤΟ)


Εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσης Σταμενίτης, παρέστη σήμερα, 20 Οκτωβρίου 2023, στις εκδηλώσεις για τον επίσημο εορτασμό της 111ης Επετείου Απελευθέρωσης των Γιαννιτσών από τον τουρκικό ζυγό.

Ο κ. Σταμενίτης παραβρέθηκε στη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γιαννιτσών, στη συνέχεια απέτισε φόρο τιμής καταθέτοντας στεφάνι στο Ηρώο της πόλης, ενώ αργότερα παρακολούθησε την παρέλαση μαθητών – μαθητριών, πολιτιστικών συλλόγων και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Με αφορμή τους επετειακούς εορτασμούς ο ΥφΑΑΤ, Διονύσης Σταμενίτης δήλωσε: «Με ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση εκπροσωπώ σήμερα την κυβέρνηση στην επέτειο για την απελευθέρωση της πόλης των Γιαννιτσών. Στις 20 Οκτωβρίου 1912 δίνεται στα Γιαννιτσά μια από τις πιο κρίσιμες μάχες του Α’ Βαλκανικού Πολέμου. Ο ελληνικός στρατός νικά τους Τούρκους, τα Γιαννιτσά απελευθερώνονται και ανοίγει ο δρόμος για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.

Όπως κάθε χρόνο, και σήμερα, τιμούμε τη θυσία και τον αγώνα των προγόνων μας και κρατάμε ζωντανή τη μνήμη. Παραδειγματιζόμαστε από το θάρρος και την τόλμη που επέδειξαν, για να αντιμετωπίσουμε τις σύγχρονες προκλήσεις. Εδώ από τα Γιαννιτσά, την καρδιά της Μακεδονίας, στέλνουμε ηχηρό μήνυμα ότι ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο και κάθε δυσκολία. Χρόνια πολλά σε όλους! Χρόνια πολλά στα Γιαννιτσά, πάντα ελεύθερα!»







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News