Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Κόβει την φόρα των «δελφίνων» ο Χρ. Μπάτσης: «Ο συνδυασμός μας μετά το αποτέλεσμα αντικειμενικά είναι πιο ενισχυμένος»


Στον "πάγο" βάζει τις επιδειώξεις των επίδοξων "δελφίνων", ο απερχόμενος Δήμαρχος Αλμωπίας και επικεφαλής του συνδυασμού "Εδώ Ζούμε" Χρήστος Μπάτσης.

Μέσα από την ευχαριστήρια δήλωσή του που αφορά στο αποτέλεσμα των εκλογών, ο κ. Μπάτσης τονίζει ότι "ο συνδυασμός μας μετά το αποτέλεσμα, αντικειμενικά είναι πιο ενισχυμένος", ενώ ταυτόχρονα δηλώνει παρών για την επόμενη μέρα, σημειώνοντας ότι σκοπεύει από τη θέση της αντιπολίτευσης να αναδεικνύει τα προβλήματα του τόπου μας.

Όλα αυτά, τη στιγμή που κορυφαία στελέχη του συνδυασμού του έχουν ήδη ξεκινήσει διερευνητικές επαφές με στόχο να ηγηθούν οι ίδιοι στις επόμενες εκλογές, μετά από πέντε χρόνια. Τον χορό άνοιξε κορυφαίος Αντιδήμαρχος, ο οποίος άρχισε τα τηλέφωνα, επικαλούμενος την ένωση της δεξιάς και εκφράζοντας την επιθυμία του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος.

Ολόκληρη η δήλωση του Χρήστου Μπάτση:

 Μετά την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, των δημοτικών εκλογών θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όσους εκλεχθηκαν. Επίσης, συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν ,ασχετου αποτελέσματος.

Οι εκλογές τελείωσαν, συνεχίζουμε κανονικά να εργαζόμαστε για το καλό του τόπου μας. Συγχαρητήρια στον νέο Δήμαρχο κ. Νίκο Παρουτογλου για την εκλογή του.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους μου τους συνεργάτες, όλους τους υποστηρικτές και εθελοντές που βοήθησαν σε όλη την διάρκεια του εκλογικού μας αγώνα.

Εμείς συνεχίζουμε κανονικά, πάλι με, 7 εκλεγμενους συμβούλους, συμμετεχοντας στις συνεδριάσεις που θα γίνονται και αναδεικνυοντας τα προβλήματα που θα παρουσιάζονται.

Ευχαριστώ πολύ τους δημότες μας για την διαχρονική εμπιστοσύνη.

Ο συνδυασμός μας Εδώ Ζούμε Μετά το αποτέλεσμα, αντικειμενικά είναι πιο ενισχυμένος.

Σας ευχαριστώ.

12 σχόλια:

  1. και κλαμα το μανεκεν....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεξιά και αριστερά στο Δήμο; μωρέ μπράβο! Δηλαδή οι αριστεροί του Δήμου στο περιθώριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είναι κρίμα που ο χρηστάκης δεν έλαβε το μήνυμα...δεν πειράζει όμως...όλα θρίλερ έχουν πολλά επεισόδια...Ι, ΙΙ, ΙΙΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χρηστο ήδη συνεργατες σου ετοιμαζονται για κατι νεο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. επαθε ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ O Μπατσης......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συγνώμη το μήνυμα του δημάρχου είχε στόχο τυχόν δελφίνους στον συνδυασμό ? είστε μακράν της Ιερουσαλήμ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για δήμαρχο δεν, για πρόεδρο σέ πολιτιστικό ή δασικό μπορεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι άνθρωποι του συνδυασμού του μιλούσαν για βόμβες και τελικά έσκασαν στα χέρια τους .. Ας πρόσεχε ο κ Μπάτσης ποιους έπαιρνε μαζί του γιατί κάτι τέτοια άτομα βούλιαξαν το καράβι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και οχι μονο ..κυρ.Μπατση την πλατεια Αριδαιας την ξεχασες γρηγορα πολυ γρηγορα και να τα αποτελεσματα σου ...και να ξερεις σε βαθος χρονου θα ξεχαστεις σιγουρα.
    Λειτουργουν η πνευματικη Νομοι ..και οπου αγνωμοσύνη αυτα ειναι τα αποτελέσματα.......αντε γειαααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γεωργίου κάνε πράξη και κατέβα για Δημαρχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ενισχυμένος είναι ο κύριος Νίκος που από εκεί που ήταν πήγε εκεί που τον είδατε όλοι σας που κάνατε ότι δεν βλεπατε ή δεν θέλατε να δείτε ότι θα πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News