Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Ν. Παρούτογλου: «Οι Πρόμαχοι, η μεγαλύτερη κοινότητα του Δήμου μας, δικαιούται πολλά περισσότερα»


Δείτε την ανάρτηση του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Αλμωπίας Νίκου Παρούτογλου:

Με αφορμή την επίσκεψή μας στο μοναστήρι των Προμάχων, βρεθήκαμε με φίλους και υποψήφιους του συνδυασμού "Αλμωπία Ψηλά".

Βάλαμε το πλαίσιο της επόμενης πενταετίας!

Οι Πρόμαχοι, η μεγαλύτερη κοινότητα του Δήμου μας, δικαιούται πολλά περισσότερα και από πλευράς μου διασφαλίζω, πως θα κάνουμε τα αδύνατα, δυνατά, για να το πετύχουμε!

Ευχαριστούμε όλους, για την αποδοχή και την εμπιστοσύνη!

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News