Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Αλμωπίας: Ευχαριστήριο του Δημήτρη Γιάντση


Συνδημότισσες και Συνδημότες

Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου πού με τιμήσατε με την ψήφο σας.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σάς απέναντι στο πρόσωπο μου σε μια ακόμη εκλογική αναμέτρηση.

Η τιμή πού μου κάνατε είναι τεράστια.

Πέρα τού εκλογικού αποτελέσματος δίνω το λόγο μου, ότι με τον ίδιο ζήλο και πάθος που υπηρέτησα ως αντιδήμαρχος θα συνεχίσω και από τα έδρανα της αντιπολίτευσης.

Μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να αισθάνομαι για τα τελευταία τέσσερα χρόνια όσο και για τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις, γιατί πέρα από την τεράστια εμπειρία που απέκτησα, ακόμη και μέσα από τα όποια λάθη μου, γνώρισα φίλους όχι μόνο "εκλογικούς" αλλά φίλους για όλη μου την ζωή.

Είτε ως συνοδοιπόρους είτε ως συνεργάτες.

Να ευχαριστήσω τον δήμαρχο μας, Χρήστο Μπάτση τόσο για τα 30 χρόνια φιλίας όσο και για τα τέσσερα χρόνια εμπιστοσύνης και συνεργασίας.

Χαίρομαι που στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση συμμετείχαν πολλοί νέοι και εύχομαι στο μέλλον να γίνουν ακόμη περισσότεροι, γιατί αυτοί αποτελούν την συνέχεια μας και το μέλλον της Αλμωπίας.

Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ τον νέο δήμαρχο Νίκο Παρουτογλου και να του ευχηθώ καλή θητεία τόσο σε αυτόν όσο και στην Δημοτική του ομάδα.

Εμείς θα είμαστε δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί για το καλό της Αλμωπίας.

Εμάς γνώμονας μας είναι πάντα το καλό αυτού του τόπου.

Εμείς είμαστε εδώ γιατί "εδώ ζούμε". Συνεχίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News