Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Ευχαριστήριο του Δημοτικού Σχολείου Αψάλου


Οι Μαθητές και οι Μαθήτριες, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Αψάλου, ευχαριστούμε θερμά τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Library4all για τη δωρεά 40 παιδικών βιβλίων για τον εμπλουτισμό της Σχολικής μας Βιβλιοθήκης, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο την προσπάθειά μας για την ενασχόληση των μαθητών μας με το βιβλίο και την προώθηση της φιλαναγνωσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News