Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Ανάρτηση όλο νόημα από τη Μελίτα Χισκάκη: «Δικαίωμα στην έπαρση έχει μόνο η σημαία»


Μία ανάρτηση όλο νόημα έκανε η Μελίτα Χισκάκη, η οποία ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του απερχόμενου Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση.

Δεν αποκλείεται να σχολιάζει με αυτόν τον τρόπο όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες για τους "δελφίνους" του Δήμου Αλμωπίας, χωρίς ωστόσο να το αποσαφηνίζει.

Δείτε τι αναφέρει στην ανάρτησή της: 


 

20 σχόλια:

  1. Καλό θα ήταν να το ενστερνιστεί η ίδια μετά από όσα είπε! Ο αέρας φουσκώνει τα σακιά και τους ανόητους η έπαρση κυρία χισκακη! Αναθεωρήστε επιτέλους, ακυρώνετε την κρίση της πλειοψηφιας της αλμωπιας με τα λεγόμενα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι να κανουμε κυρια χισκάκη. ο κοσμος δεν επελεξε ουτε τον συνδυασμο σου ουτε εσενα προσωπικα. ας το σεβαστουμε. ο κετικιδης εκλεχθηκε για αλλη μια φορα. δειξε σεβασμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ? ΕΧΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΌ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΌ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΛΘΟΝΤΑ. ΘΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ. Η ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑ ΣΥΝΊΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΊΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥ. ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ.... ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς κύριε που τον χαρακτηρίζετε ξυλοκόπο επαγγέλεστε κάτι; Από την γραφή σας μπορεί κανείς να καταλάβει πως με το ζόρι το δημοτικό έχετε τελειώσει!

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ. ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΚΟΠΉΣ ΔΕΝΔΡΩΝ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΕ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΚΑΦΕ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΝΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΣΤΊΑΣΗΣ;

      Διαγραφή
    3. Τουλάχιστον είναι κάπου υπεύθυνος όχι σαν εσάς που γελοιοποιείστε με αυτά που λέτε. Όσο για το τι είμαι εγώ αφήστε καλύτερα να το ξέρω εγώ. Αν έχετε το θάρρος πείτε τα αύτα επώνυμα!

      Διαγραφή
    4. ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΑ ΜΕΛΙΤΑ. ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ. Η ΣΥΝΉΘΕΙΑ ΕΊΝΑΙ ΔΕΥΤΈΡΑ ΦΎΣΙΣ! ΣΩΣΤΑ? ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ.

      Διαγραφή
  4. Μια από τις βασικές αιτίες της εκλογικής ήττας. Κοιταχτείτε στον καθρέπτη παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λάθος. Δικαίωμα στην έπαρση έχει μόνο η Μελίτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κράτα τις συμβουλές σου για σένα και την ομάδα την οποία υπηρέτησες.
    Ας την έλεγες πριν χρόνια. Ίσως σε άκουγαν κάποιοι και κάποιες εκεί μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H MEΛΙΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟ...................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάποιος επώνυμα να πει κάτι έχουμε; Και εγώ λέω πως κατοικώ στο φεγγάρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπομονή. Έρχονται καινούρια κορίτσια στην πόλη. Πεινασμένα και κουρασμένα. Περίμεναν 10 χρόνια. Με διάθεση μόνο προσφοράς . Δε θα τιμωρήσουν. Απλά θα τινάξουν την μπάνκα στον αέρα. Ας αρχίσουν οι χοροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παντε βάλτε κάνα διμηνο και μην μιλάτε άλλο...φτάνει πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στους τυφλούς βασίλευε ο μονόφθαλμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ειλικρινά πάντα απορούσα τι δουλειά έχεις ειδικά εσύ να βρίσκεσαι πίσω του. Γιατί; Σε εκφράζει αυτός ο άνθρωπος, αυτά που μπορεί να πει χωρίς κείμενο ή οι δυνατότητες του;,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι ο μονος που καθεται και ακουει αυτα που λεει. και συμφωνει σε ολα μαζι της. γιαυτο.

      Διαγραφή
    2. Χαχαχαχα ακριβώς. Ο μονος όμως;;

      Διαγραφή
  13. Εύλογη απορία όλης της Αλμωπίας τι κάνει και υποστηρίζει αυτόν τον άνθρωπο ..χειρότερος δήμαρχος δεν έχει ξανά περάσει αλαζόνας εκδικητικός στραβοστομης ουσία μηδέν απλά υπήρχε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News