Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Ο Αρίων: Ο αγιασμός έγινε... πάμε για πρόβες! (ΦΩΤΟ)


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο αγιασμός του συλλόγου μας Φίλων Μουσικής "ο ΑΡΙΩΝ" την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023 στο Ξενιτιδείο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας και με την ευλογία του Θεού ξεκινάμε την νέα μας μουσική χρονιά. Έχουμε την τύχη φέτος να έχουμε μαέστρο και δάσκαλό μας τον πετυχημένο μουσικό-συνθέτη Δημήτρη Δέκο.

Φέτος η χρονιά θα είναι αφιερωμένη στον αείμνηστο και ταλαντούχο δάσκαλο μας Δημήτρη Ουρούμη ο οποίος είναι ο πατέρας του συλλόγου μας. Αποτελεί τιμή και χρέος μας, όπως και τιμή για όλη την Αλμωπία. Με απόλυτο σεβασμό στην μουσική του, στην κληρονομιά του και σε ότι μας δίδαξε 22 ολόκληρα χρόνια, θα ταξιδεύσουμε και πάλι.

Ευχαριστώ τον αγαπημένο φίλο μου Δημήτρη Δέκο για την απλόχερη συνεργασία του και να του ευχηθώ υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες.

Ο αγιασμός έγινε ... πάμε για πρόβες!

Με εκτίμηση

Ρουμελή Βάσω

Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Μουσικής "ο ΑΡΙΩΝ"

τηλ. 6979643600




 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News