Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη η Θεοδώρα Τζάκρη - Επίσκεψη στο Συντονιστικό Κέντρο του ΕΚΑΒ στην Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)


Δείτε την ανάρτηση της Βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Τζάκρη:

Επίσκεψή μας, με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη, στο Συντονιστικό Κέντρο του ΕΚΑΒ στην Θεσσαλονίκη.

Η στήριξη και η ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας με προσωπικό και εξοπλισμό είναι πιο επιτακτική από ποτέ.

Το ΕΚΑΒ είναι ένας από τους πρώτους κρίσιμους κρίκους της περίθαλψης. Χρειάζεται περισσότερους ανθρώπους με υψηλή εκπαίδευση και ηθικό, κατοχυρωμένο ρόλο, πρωτόκολλα και επάρκεια διαθέσιμων μέσων.

Η άμεση και ποιοτική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτη.






 

8 σχόλια:

  1. Δηλ κυρία Θεοδώρα τι έκανε ο Κασσελάκης που πήγε στο ΕΚΑΒ; Απ' αύριο θα γίνει καλύτερο; Λίγοι μείνατε Θεοδώρα. Δια λόγους σωτηρίας κάνε την υπέρωαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κοροιδευετε τον κοσμο Θοδωρα, σας ακουνε καμια εκατοσταριά ουγκανοι λες και ειστε οι σωτηρες του εθνους, εκατο χρονια μπροστα ειναι ο Μητσοτακης με μαλ.... δεν τον κερδιζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κασελακη με υφος μπλαζε και γλυκαναλατο δεν εχεις περαση στη σαλονικη, οσους στημενους και να μαζευεις γυρω σου περαση δεν εχεις, και αν θες να κανεις με καποιους παρεα μιλα τους για την αμερικα και οχι για πολιτικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ μάθε πρώτα ορθογραφία και μετά μπορείς να εκφέρεις άποψη.
      Τώρα για κουτσομπολιό καλή είσαι μέχρι εκεί.

      Διαγραφή
  4. ξεπεσμος φρου φρου και αρωματα φιλακια χαχανιτα ποτακια και τσιγαρακια, Κασελακης ο νεος εθναρχης, Ντορκα ποιο χαμηλα δεν εχει πιασατε πατω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΒΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΥΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ....ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ, ΚΑΚΟΜΗΡΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ελεος ξεφτελισατε ενα αριστερο κομμα, φτανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News