Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Παραιτήθηκε από Βουλευτής ο Γιώργος Καρασμάνης για λόγους υγείας; - Τι απαντούν οι συνεργάτες του


Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Καρασμάνη

O ξεπεσμός δεν έχει όρια.

Φτάσανε και στο σημείο να κυκλοφορούν την "είδηση" ότι ο Γιώργος Καρασμάνης έχει… παραιτηθεί από Βουλευτής για λόγους υγείας.

"Είδηση" που την διοχέτευσαν μέχρι την Αθήνα, στα δημοσιογραφικά γραφεία – ακόμη και στη... Βουλή.

Θα τους απογοητεύσουμε και σ’ αυτήν την τελευταία –μέχρι στιγμής– αγωνιώδη προσπάθειά τους να "χτυπήσουν" τον πρώην Υπουργό.

Ο Γιώργος Καρασμάνης είναι εδώ, υγιέστατος, ακμαίος και δυνατός στον ασυμβίβαστο και διαρκή αγώνα του, πάντα δίπλα στον κάθε πολίτη της Πέλλας.

Τους ευχόμαστε "καλό κουράγιο"... Γιατί ο Καρασμάνης με τη βοήθεια του Θεού θα είναι εδώ, μπροστάρης στις μάχες για τα συμφέροντα του νομού.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

2 σχόλια:

  1. ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ ΦΤΆΝΕΙ ΔΕΝ ΦΤΆΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αγαπητοί συνεργάτες του σεβαστού βουλευτή. Τι περίεργη ανάρτηση είναι αυτή ? Μήπως είναι εύρημα για να γίνεται ντόρος? Αν όχι τότε τι σας σας κάνει να είστε αόριστοι? Τι σας κάνει να μην αναφέρεσθε ονομαστικά στούς ψεύτες. Μήπως είναι εσωκομματικό θέμα και ως εκ τούτου ''ο φόβος φυλάει τα έρμα''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News