Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

Μένουν εκτός Δημήτρης Βέσκος και Γιώργος Λεμονίδης - Δεν κατάφεραν να επανεκλεγούν στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας


Ξεκαθάρισε το τοπίο με τις έδρες του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας. Δύο ήταν τα ζητήματα που δεν είχαν γίνει ξεκάθαρα, πριν την ανακοίνωση του Πρωτοδικείου:

Αν ο συνδυασμός του Νίκου Παρούτογλου εκλέξει μία παραπάνω έδρα στην μεριά του Εξαπλατάνου και αν ο συνδυασμός του Χρήστου Μπάτση εκλέξει μία παραπάνω έδρα στη μεριά της Αριδαίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΔΡΩΝ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Τελικά, μένουν εκτός Δημοτικού Συμβουλίου δύο πρόσωπα που συμμετείχαν στο απερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο:

- Ο Γιώργος Λεμονίδης που ήταν υποψήφιος στη Δ.Ε. Εξαπλατάνου με τον συνδυασμό του Νίκου Παρούτογλου, καθώς εκλέγεται ο Αντώνης Καραμαριάς που ήταν υποψήφιος στη Δ.Ε. Αριδαίας.

- Ο Δημήτρης Βέσκος που ήταν υποψήφιος στη Δ.Ε. Αριδαίας με τον συνδυασμό του Χρήστου Μπάτση, καθώς εκλέγεται η Ιωσηφίνα Ουργαντζόγλου που ήταν υποψήφια στη Δ.Ε. Εξαπλατάνου.

7 σχόλια:

  1. Κριμα για τον λεμονιδη, ο άλλος δεν θα μας λειψή καθολου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθόλου κρίμα ήταν αντιπολίτευση αν τό άξιζε θά έβγαινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε, ναι καλύτερα καραμαριας παρά λεμονιδης. Πήρε το μάθημα του η πολύ έπαρση αυτά έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ κρίμα γιατί με τις ειδεες του και τις προτάσεις που έκανε βοήθησε την Αλμωπια. Μπορείς να μας πεις μια τοποθέτηση του μια κουβέντα στο Δ. Συμβούλιο. Ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί δεν ανεβάζετε όλα τα σχόλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανεβάζουν μόνο αυτά που τους αρέσουν.Ειδικά αν σχολιάσεις τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση δεν ανεβάζουν τίποτε.Τα υβριστικά όμως σχόλια για την αντιπολίτευση είναι σε ημερήσια βάση.Γι’αυτό είμαστε σαν χώρα στον πάτο παγκοσμίως της αντικειμενικής και πλουραλιστικής ενημέρωσης.

      Διαγραφή
    2. εγω αυτες της μερες διαβασα πολλα σχολια για τον μπουφο τον Αυγενακη και πολυ κριτικη, εσεις που βλεπετε αντιθετο; εκτος αν βριζετε, δεν μπορεις να λες φουστη τον Κασελακη και να το περνανε.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News