Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Έδεσσας: Ευχαριστίες και συγχαρητήρια Γιάννη Μουράτογλου


Θέλω να εκφράσω τις θερμότατες ευχαριστίες μου προς όλες τις συνδημότισσες και όλους τους συνδημότες που τίμησαν με την ψήφο τους τη Συνεργασία Ευθύνης. Η επιλογή τους μας γεμίζει ευθύνη να ανταποκριθούμε στον ρόλο που μας έταξαν και αυτό θα κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους ανθρώπους που πλαισίωσαν το ψηφοδέλτιο της Συνεργασίας Ευθύνης και έδωσαν έναν όμορφο και έντιμο προεκλογικό αγώνα. Είναι τιμή μου να είμαι επικεφαλής μίας Δημοτικής Παράταξης με τόσα αξιόλογα στελέχη!

Επίσης, θέλω να συγχαρώ την Κοινωνία σε Κίνηση για την εκλογική τους επιτυχία και να ευχηθώ να έχουν μία καλή δημοτική θητεία για το καλό του τόπου και των συνδημοτών μας.

Από την πλευρά μου δηλώνω ότι θα είμαι παρών στα αυτοδιοικητικά δρώμενα και θα συνεχίσω να υπηρετώ τους συμπολίτες μου από τη θέση του επικεφαλής της μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο και την ΚΕΔΕ. Θα είμαι παρών μέσα από παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες στο αυτοδιοικητικό, πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι του δήμου μας και της χώρας, διότι ο μοναδικός μου στόχος παραμένει η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Γιάννης Μουράτογλου

Δήμαρχος Έδεσσας

επικεφαλής "Συνεργασίας Ευθύνης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News