Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Πέλλας: Η πρώτη αντίδραση του Γρηγόρη Στάμκου μετά την ήττα - «Οι δημότες μίλησαν, ο Δήμος θα αντέξει»


Με αγάπη γι’ αυτό τον τόπο και προτεραιότητα πάντα την ανάπτυξή του σε στέρεες βάσεις, επιμείναμε και ως Δημοτική αρχή και ως παράταξη σε όσα θεωρούμε ωφέλιμα για τις πόλεις και τα χωριά μας.

Οι αντίπαλες παρατάξεις χρησιμοποίησαν το μηδενισμό και την υπερβολή ως τα μόνα εργαλεία για την εκλογική τους επιτυχία. Λειτούργησαν αποτελεσματικά στις εκλογές, τέτοια εργαλεία όμως δεν θα βοηθήσουν την πρόοδο του τόπου τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ας το προσέξουν!

Θα παραλάβουν ένα Δήμο νοικοκυρεμένο, με προγραμματισμένα έργα και εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις. Θα έχουν και εμάς με την συμβουλή και την κριτική μας να τους βοηθήσουμε και να υπερασπιστούμε τη σταθερή πορεία του Δήμου Πέλλας προς ένα καλύτερο αύριο.

Ας επικρατήσουν εκείνες οι δυνάμεις που υπόσχονται όσα και εμείς υπηρετήσαμε τις τρεις προηγούμενες θητείες: δίκαιη κατανομή των πόρων σε όλη την περιοχή, υγιή και διαφανή οικονομικά, έμφαση στις υποδομές και καλές υπηρεσίες προς τους δημότες.

Γραφείο τύπου συνδυασμού Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε

09 Οκτωβρίου 2023

1 σχόλιο:

  1. Πολιτικός πολιτισμός μηδέν.
    Ουτε ένα ευχαριστώ σε όσους τον ψήφισαν.
    Ουτε συγχαρητήρια στο νικητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News