Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Δεν θα πάει στο Ισραήλ ο Μητσοτάκης - Οι συνθήκες ασφαλείας δεν επιτρέπουν το ταξίδι


Είναι οριστικό. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα επισκεφτεί το εμπόλεμο Ισραήλ. Οι συνθήκες ασφαλείας δεν επιτρέπουν το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ισραήλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, μετά από την πρωινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, εκτιμήθηκε ότι ύστερα από το περιστατικό με τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς και τον άγριο βομβαρδισμό του νοσοκομείου στη Γάζα, δεν κρίθηκε ασφαλές το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Ισραήλ και έτσι ακυρώθηκε. Σημειώνεται πως όπως είχε γράψει το newsit.gr, η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στο φλεγόμενο Ισραήλ ήταν στον αέρα.

Μάλιστα, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Θανάσης Κοντογεώργης μιλώντας αργά το βράδυ της Τρίτης (16.10.23) στον τηλεοπτικό σταθμό «One Channel» και ερωτηθείς για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Ισραήλ, δήλωσε πως «υπάρχει μια προετοιμασία σε σχέση με την επίσκεψη, θα δούμε αν αυτή τελικά γίνει».

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News