Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Νίκος Παρούτογλου: Ποιος είναι ο νέος Δήμαρχος Αλμωπίας


Το βιογραφικό του νέου Δημάρχου Αλμωπίας Νίκου Παρούτογλου:

Ο Νίκος Παρούτογλου κατάγεται από τη Θηριόπετρα Αλμωπίας, ένα μικρό χωριό στα βόρεια της Αριδαίας. Είναι γιος του Παναγιώτη και της Ευανθίας Μαυροπούλου, σύζυγος και πατέρας της Μαρίας και της Κατερίνας. Γεννήθηκε και κατοικεί στην Αριδαία. Είναι 42 ετών, απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Είναι οικονομολόγος και σύμβουλος επιχειρήσεων, ενώ διατηρεί από το 2007 δικό του φοροτεχνικό γραφείο στην Αριδαία.

Η πρώτη του επαφή με τα κοινά ξεκινά το 2010 όπου και εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Δημήτρη Πασόη.

Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Οικονομικών την περίοδο 2011-12 και Πρόεδρος ΔΕΥΑ από το 2013-14. Παράλληλα διεκδίκησε τη θέση του στην Βουλή των Ελλήνων το 2012, με έναν ειλικρινή και τίμιο αγώνα.

Έχει διατελέσει πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.

Είναι δημότης Αριδαίας και μαζί με τη Μαρία, τη γυναίκα του, έχει επιλέξει αυτή την πόλη για να ζήσει, να δουλέψει και να μεγαλώσει την οικογένειά του.

Δεν θεωρεί την πολιτική επάγγελμα, όμως πιστεύει βαθιά ότι είναι το πεδίο μέσα από το οποίο μπορεί κανείς να φέρει τις μεγαλύτερες και πιο δημιουργικές αλλαγές. Τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο χώρο αντιμετωπίζει κάθε πρόκληση με στόχο να δώσει αξία εκεί που άλλοι δυσκολεύονται να την αναγνωρίσουν.

Όραμα του είναι να δημιουργήσει μία στρατηγική ανάπτυξης σε κάθε επίπεδο για το Δήμο Αλμωπίας, μέσω της εξέλιξης των υπηρεσιών και των προγραμμάτων που θα καλύπτουν την καθημερινότητα των πολιτών, μέσα από την κοινωνική συνοχή, την ευγενή άμιλλα, την αναβάθμιση των υποδομών, τη μέριμνα για την προστασία του περιβάλλοντος και την δημιουργική εξέλιξη των επαγγελματιών.

20 σχόλια:

  1. Βαφειάδη γραψε για τον αποστολιδη και τους ακροδεξιούς. Δυστυχώς ή ευτυχώς οι παλιοί ξέρουν. Περιμένουμε ανάλυση της ήττας.Η κυρία Παλικογλου ήρθε αλλά έδιωξε πολλούς….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακομα μια χαμενη 4ετιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΣ ΦΑΤΣΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πόσταρε τη δικιά σου ρε μορφονιέ.

      Διαγραφή
    2. Δεν τον πάμε για μοντέλο αν αυτό έχεις καταλάβει

      Διαγραφή
  4. Κι αν δε θέλετε να αναρωτηθείτε γιατί βγήκε ο Παρουτογλου, αναρωτηθείτε γιατί δε βγήκατε εσείς.Δεν πείσατε!Εμείς μετριομασταν τόσο καιρό αλλά μας βλέπατε λίγους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ποιος είναι... το ξέρουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλμωπια... κρίμα! Χαμένη πενταετία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιτέλους ένας δήμαρχος που μεγάλωσε και κατοικεί στην Αριδαία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραία κριτήρια έχετε όλοι φάτσα που μεγάλωσε και μιλάτε για πρόοδο εσείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δήμαρχος με την πρώτη Κυριακή νομίζω δεν έχει ξανά βγει! ΑΞΙΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με τον χρόνο θα φανεί η αξία του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί τόση χολή ρε παιδιά;Δεν αποδέχεστε την απόφαση των πολιτών;Αναρωτηθείτε για την συντριβή του Μπίνου,Μπάτση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι κακία ακόμη δεν έχει αναλάβει ο άνθρωπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News