Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Πέλλας - Στάθης Καστερίδης: «Αγώνας για την τελική νίκη»


Νέο κύκλο επαφών ξεκίνησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας κ. Καστερίδης Στάθης στις κοινότητες του Δήμου.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πέλλα δήμος για όλους», συνοδευόμενος από τους υποψήφιους συμβούλους του και τους συνεργάτες του, μίλησε με τους ανθρώπους κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Γιαννιτσών και Πέλλας, τους ευχαρίστησε για τη στήριξή τους, ζήτησε όμως παράλληλα να συνεχίζουν και αυτοί τον αγώνα μαζί του, αφού τίποτε δεν τελείωσε ακόμη.

Οι επισκέψεις του υποψηφίου Δημάρχου και των υποψήφιων συμβούλων του συνδυασμού του θα συνεχιστούν και τις υπόλοιπες ημέρες μέχρι την Παρασκευή, αφού στόχος είναι να διαδοθεί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Δήμου το μήνυμα ότι ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη του συνδυασμού «Πέλλα δήμος για όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News