Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Δημοτικό Σχολείο Ξιφιανής - Αλώρου: Έκθεση ζωγραφικής με θέμα τον πόλεμο και την ειρήνη (ΦΩΤΟ)


Σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Σχολείο Ξιφιανής - Αλώρου άνοιξε η αυλαία και οι μαθητές των Ε' και ΣΤ' τάξεων του σχολείου μας παρουσίασαν στο κοινό την θεατρική παράσταση με τίτλο: "Στα βουνά της Πίνδου".

Πριν την παράσταση οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι των παιδιών είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Έκθεση ζωγραφικής του σχολείου μας με θέμα "Πόλεμος και Ειρήνη", η οποία οργανώθηκε από τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του σχολείου μας και κυριαρχούν σε αυτήν οι ζωγράφοι Πάμπλο Πικάσο και Ρενέ Μαγκρίτ.

Πιο συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν οι πίνακες ζωγραφικής του Πικάσο με τίτλο " Guernica" και "Το παιδί με το Περιστέρι", και ο πίνακας ζωγραφικής του Μαγκρίτ με τίτλο: "Man in a Bowler Hat".

Έργα των παιδιών που παρουσιάζουν τον πόλεμο και την ειρήνη μέσα από τα μάτια τους διακόσμησαν τους τοίχους του σχολείου, εντυπωσιάζοντας το κοινό με την οπτική τους αλλά και τις καλλιτεχνικές τους δυνατότητες.










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News