Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Με διαγραμμίσεις στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο συνεχίζει ο Δ. Τζαμτζής τα έργα οδικής ασφάλειας


Διαγραμμίσεις στο σύνολο του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου, της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, προβλέπει η σχετική σύμβαση που υπεγράφη το πρωί από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, κ. Ιορδάνη Τζαμτζή, και εκπρόσωπο της αναδόχου εργοληπτικής εταιρίας, για την εκτέλεση του έργου «Διαγράμμιση Επαρχιακού Δικτύου 2022».

Αντικείμενο του έργου είναι η οριζόντια σήμανση, με παρεμβάσεις επαναδιαγράμμισης σε όλους τους επαρχιακούς δρόμους, αρμοδιότητας της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Πέλλας, με τη χρήση ανακλαστικής βαφής και υαλοσφαιριδίων, για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

Οι εργασίες ξεκινούν στις αρχές Νοεμβρίου ενώ το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 450.000,00 € και χρηματοδοτείται από το Τεχνικό Πρόγραμμα Π.Ε. Πέλλας/ Π.Κ.Μ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, μετά την υπογραφή της Σύμβασης τόνισε: «Συνεχίζουμε με συνέπεια την υλοποίηση του σχεδιασμού μας για περισσότερη ασφάλεια στις μετακινήσεις, ανταποκρινόμενοι σε ένα βασικό αίτημα των συμπολιτών μας. Αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα και κάθε σύγχρονο μέσο για την αποτελεσματική προστασία της ανθρώπινης ζωής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News