Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Παραδοσιακό πανηγύρι στην πλατεία των Προμάχων

1 σχόλιο:

  1. Γιατί καλοί μου άνθρωποι τα κάνετε όλοι την ίδια μέρα? Ακούστε μια συμβουλή, ένα μέρος για να προοδεύσει πρέπει πολλοί άνθρωποι από διαφορετικές πλευρές να συνεργαστούν με σκοπό το ΚΟΙΝΟ καλό, το οποίο βέβαια περιλαμβάνει κ το δικό τους καλό αλλά αυτοί δεν το έχουν καταλάβει και χωρίς να κοιτάνε ΜΟΝΟ τον εαυτό τους και κατ' επέκταση τον εγωισμό τους. 3 διαφορετικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα. Ακόμα κ αν κάποιος έχει την καλή διάθεση να πάει κ στις 3 είναι πολύ δύσκολο κ κουραστικό! (εκτός κ αν είσαι τίποτα υποψήφιος κ έχεις εκπαιδευτεί....!) Επίσης σκεφτείτε κ αυτούς τους ερήμους ανθρώπους που θα έρθουν για τουρισμό 3-4 μέρες..... Γιατί να μην γίνουν οι εκδηλώσεις διαφορετικές μέρες ώστε να τις παρακολουθήσουν όλες κ να επισκεφθούν και περισσότερα χωριά? Εκτός αν το κάθε χωριό ή ο κάθε σύλλογος το κάνει επίτηδες για να βγάλει το "μάτι" του άλλου. Αν συμβαίνει αυτό τότε είναι όχι μόνο λυπηρό αλλά και ανησυχητικό και προβληματικό. Και έχει συμβεί πολλές φορές κάτι ανάλογο, να γίνονται δλδ ταυτόχρονα διαφορετικές εκδηλώσεις. Τώρα αν είναι τυχαίο, τι να πω.... Οργανωθείτε λίγο καλύτερα.... Συγγνώμη για το μεγάλο σχόλιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News