Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Ενάμιση μήνα μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, δεν έχει ξεκινήσει η σίτιση των μαθητών στη Μαθητική Εστία Αριδαίας


Τι κι αν έχει περάσει ενάμισης μήνας από την έναρξη της σχολικής χρονιάς; Το πρόβλημα με τη σίτιση των μαθητών της Μαθητικής Εστίας Αριδαίας δεν έχει λυθεί.

Δυστυχώς, τα αντανακλαστικά της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής δεν ήταν και τα καλύτερα, σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Εύλογα είναι τα παράπονα μαθητών και γονέων, οι οποίοι αξίζουν μια καλύτερη μεταχείριση.

Και όλα αυτά, χωρίς να έχει υπάρξει η παραμικρή απάντηση από τον Δήμο Αλμωπίας, τη στιγμή που το θέμα έχει πάρει δημοσιότητα και το προηγούμενο διάστημα.

3 σχόλια:

  1. Μα γιατί αφού εδώ ζούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε για γέλια είστε ούτε για κλάματα για ξύλο και φτύσιμο είστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι άλλαξε..?τόσα χρόνια πλήρωναν εταιρία σίτισης κ εταιρία σεκιούριτι..και μάλιστα αδρά...με λεφτά του δήμου..Και όλα αυτά για δύο θέσεις μάγειρα 8 μήνα κ δύο φυλακές.μεσο ασεπ..μια λέξη που δεν την γνωρίζουν κάποιοι..και όλα αυτά με ΙΕΚ μαγειρικής κ σεκιούριτι στην Αριδαία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News