Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Σε υπηρεσίες της Αριδαίας ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος (ΦΩΤΟ)


ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ" ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Επίσκεψη στο ΙΚΑ ΕΦΚΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ όπου συζητήσαμε τα προβλήματα που απασχολούν την υπηρεσία αυτή. Διαχρονικά και ως Δήμαρχος αλλά και τώρα και στο μέλλον εγγυόμαστε την παραμονή της υπηρεσίας στα όρια του Δήμου Αλμωπίας.Η υπηρεσία απασχολεί 30.000 πολίτες και είναι απαραίτητη η ενίσχυση και η παραμονή της.

Επίσκεψη στα ΚΕΠ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ,όπου διαχρονικά γίνεται καλή δουλειά από τους ολιγοστούς υπαλλήλους. Στόχος μας ή ενίσχυση των δύο ΚΕΠ Αριδαίας και Εξαπλατάνου σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Επίσκεψη στο γραφείο Αριδαίας της ΔΟΥ Έδεσσας ,όπου υπάρχουν δύο υπάλληλοι που εξυπηρετούν τις ανάγκες των πολιτών Αλμωπίας σε θέματα που ανάγονται στην παραπάνω υπηρεσία. Η αρχικά πολυδύναμη υπηρεσία που λειτουργούσε αυτοτελώς στην Αριδαία σήμερα έχει σειρικνωθεί και αντιμετωπίζει αρκετά λειτουργικά προβλήματα.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News