Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Εκτός Περιφερειακού Συμβουλίου η Νανά Αηδονά - Δεν επανεκλέχθηκε η πρώην Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας


Τα τελικά αποτελέσματα και την τελική σταυροδοσία των υποψήφιων στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης. Στην κορυφή της σταυροδοσίας από την παράταξη του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα βρίσκονται η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου με 29.054 ψήφους και ο αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης Κώστας Γιουτίκας με 23.398 ψήφους.

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι υπάρχει μια πλατιά διαφορά περίπου 9.000 σταυρών από τον περιφερειακό σύμβουλο που κατατάσσεται στην τρίτη θέση. Πρόκειται για ένα από τα πολύ ηχηρά ονόματα που είχαν περιληφθεί στο ψηφοδέλτιο της «Αλληλεγγύης» και συγκεκριμένα για τον Μπάνε Πρέλεβιτς, που συγκέντρωσε 14.388 σταυρούς.

Εξαιρετικές επιδόσεις κατέγραψαν οι αντιπεριφερειάρχες Σωκράτης Δωρής και Άγγελος Χαριστέας, που καταλαμβάνουν διαδοχικά την τέταρτη και την πέμπτη θέση, ενώ στην πρώτη 25άδα από την παράταξη Τζιτζικώστα, που όπως όλα δείχνουν θα είναι και αυτή που θα καταλάβει εκλόγιμες θέσεις, βρίσκονται οι αντιπεριφερειάρχες Μελίνα Δερμεντζοπούλου, Πάρις Μπίλλιας και Γιώργος Κεφαλάς.

Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα που θα βρεθούν στο περιφερειακό συμβούλιο είναι η γνωστή παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου, ο Λευτέρης Κυρίζογλου και ο πατέρας του Άλκη Καμπανού, Αριστείδης.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής εκτιμήσεις στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης η παράταξη της «Αλληλεγγύης» αναμένεται να καταλάβει 25 έδρες. Εάν η προσέγγιση αυτή επιβεβαιωθεί και από την επίσημη κατανομή, δεν αποκλείεται να βρεθούν εκτός περιφερειακού συμβουλίου έμπειρα στελέχη όπως η Νανά Αηδονά, ο Κώστας Πάλλας κι ο Βενιαμίν Καρακωστάνογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News