Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Έδεσσας - Γιάννης Τσεπκεντζής: «Υπάρχει ευθιξία στην παράταξη σας κ. Μουράτογλου;»


Αγωνιώδης η προσπάθεια του κυρίου Μουράτογλου να αποφύγει να δώσει σαφείς και καθαρές απαντήσεις στις ευθείες ερωτήσεις της Κοινωνίας σε Κίνηση που αφορούν τη κακοδιαχείριση του ιδίου και της παράταξης του.

Η στάση μας στη μεγάλη δικαστική διαμάχη του Δήμου για το θέμα της ΕΣΤΙΑΣ αποτυπώθηκε ξεκάθαρα στο Δημοτικό Συμβούλιο (βλ.Βίντεο) όπου συνταχθήκαμε με ευθύνη στην προσπάθεια του Δήμου και δεν ζητήσαμε απόδοση ευθυνών κατά τη διαδικασία.

Αντιθέτως παρείχαμε όλα τα στοιχεία που κατείχαμε στη νομική σύμβουλο του Δήμου, με σκοπό την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για τα συμφέροντα των πολιτών.

Τα ερωτήματα όμως μετά την εκδίκαση και της έφεσης είναι αμείλικτα:

1) Ποιος εξαφάνισε το εξώδικο;

2) Γιατί δεν απαντήθηκαν το εξώδικο και η αίτηση της εταιρείας;

3) Οι δικηγόροι της εταιρείας σχετίζονται με Δημοτικούς Συμβούλους ή είναι τοποθετημένοι σε Νομικά πρόσωπα του Δήμου Έδεσσας και στα Δ.Σ. αυτών;

4) Αν επιδικασθούν στην παραπάνω εταιρεία τα ποσά που διεκδικεί, που αγγίζουν τα 9.000.000 ευρώ, ποιος θα πληρώσει τα ποσά αυτά που θα βαρύνουν τον δημότη Έδεσσας-Βεγορίτιδας;

Υπάρχει άραγε η παραμικρή ευθιξία στην απερχόμενη διοίκηση ώστε να απαντήσει στους πολίτες ή θα κρύβεται πίσω από υποτιθέμενους «πολιτικούς πολιτισμούς»; Φτάνει πια!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News