Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Συχαρητήριο μήνυμα του Συλλόγου Γυναικών Σκύδρας «ΣΚΥΔΡΑΙΑ»


Σύλλογος Γυναικών Σκύδρας ΣΚΥΔΡΑΙΑ

Στην κοσμαγάπητη, τη γεμάτη πολιτισμό και ανθρωπιά καταξιωμένη Δήμαρχό μας Κατερίνα Ιγνατιάδου τα θερμά μας συγχαρητήρια με τον απεριόριστο θαυμασμό μας, που δε λέει να λιγοστέψει με το κύλισμα του χρόνου.

Αγαπημένη μας Κατερίνα, ζήσε τη μεγαλύτερη αγάπη του κόσμου! Την αξίζεις! Συνέχισε να κάνεις με το ίδιο πάθος αυτό που αγαπάς.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Μαρία Παπαδοπούλου, στον Γιάννη Σουμελίδη και σε όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, εκλεγμένους και μη, για τον αγώνα που έδωσαν.

Η πρόεδρος

Ελπίδα Κωνσταντινίδου

Τα μέλη του Δ.Σ.

Σοφία Αλεξανδρίδου

Ευγενία Γεωργιάδου

Αννα Βαξεβάνη

Ευθυμία Παπαδοπούλου

Μελίνα Παπαδοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News