Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Γιαννιτσά: Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα «Εκκλησίες και Μοναστήρια της καθ' ημάς Ανατολής»


Η Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών «Ο Φίλιππος» σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας σάς προσκαλούν στα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας του Στέφανου Ιωαννίδη με τον τίτλο: «Εκκλησίες και Μοναστήρια της καθ' ημάς Ανατολής».

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

Ώρα 7:00 μ.μ.

Φουαγιέ Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών

Ώρες λειτουργίας

Καθημερινά 18:00 - 20:00 (από Τετάρτη 1 Νοεμβρίου έως Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2013)

Επισκέψεις σχολείων και συλλόγων πρωινές ώρες κατόπιν επικοινωνίας στο e-mail: ellipsian (@email.com και στις τηλέφωνα: 23820 83684 - 6980118633

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News