Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Αλμωπίας: Πρώτη Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής μετά τις εκλογές


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Καλείστε να συμμετέχετε στην τακτική δια ζώσης συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής η οποία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 10:00 π.μ. σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 78 του Ν.4954/2022, του άρθρου 102 του Ν.4876/2022, του άρθρου 77 του Ν.4555/2018 και του άρθρου 31 του Ν.5013/2023 όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν, για τη λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1 Έγκριση δαπάνης ανάθεσης υπηρεσιών υπεύθυνου προστασίας δεδομένων Δήμου Αλμωπίας.

2 Έγκριση δαπάνης ανάθεσης υπηρεσιών Ιατρού Εργασίας Δήμου Αλμωπίας.

3 Συμμόρφωση της Αναθέτουσας Αρχής Δήμου Αλμωπίας με την αριθ. 1370/2023 απόφαση του 5 ου  κλιμακίου της Ενιαίας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.ΔΗ.ΣΥ.).

4 ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΙΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ  «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΓΗ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ».

5 Έγκριση πρακτικού ΙΙI για το έργο "Επιχορήγηση του Δήμου Αλμωπίας για την προσαρμογή λειτουργούντων δημοτικών, παιδικών σταθμών στις νέες προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του π.δ. 99/2017".

6 Έγκριση της μελέτης με τίτλο «Έργα Οδοποιίας στο Δήμο Αλμωπίας για την άρση επικειμένων κινδύνων λόγω φθορών του οδοστρώματος».

7 Έγκριση της ανάθεσης της σύμβασης με τίτλο: «Έργα Οδοποιίας στο Δήμο Αλμωπίας για την άρση επικειμένων κινδύνων λόγω φθορών του οδοστρώματος» με τη διαδικασία ανοικτού ηλεκτρονικού  διαγωνισμού με την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή) και καθορισμός  των όρων δημοπράτησης της σύμβασης.

8 Διενέργεια κλήρωσης λόγω ισότιμων προσφορών στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό του έργου «Βελτίωση των υποδομών στον τομέα της άρδευσης σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Αλμωπίας» με Α/Α ΕΣΗΔΗΣ 199986.

9 Αποδοχή χρηματοδότησης της ενταχθείσας στο Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2021-2027» της Πράξης με τίτλο: «Συνέχιση λειτουργίας Κέντρου Κοινότητας Δήμου Αλμωπίας» και κωδικό ΟΠΣ 6003245.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΜΠΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News