Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Εκλέχθηκε για τρίτη φορά Πρόεδρος Μεγαπλατάνου - Μοναστηρακίου ο Γιάννης Αντωνίου


Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όσους και όσες με τίμησαν με την ψήφο τους για τρίτη συνεχόμενη τετραετία και μου εμπιστεύθηκαν τη θέση του Προέδρου της Τ.Κ. Μεγαπλατάνου - Μοναστηρακίου, αλλά και τις τύχες του χωριού.

Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, στα επόμενα πέντε χρόνια, προκειμένου σε συνεργασία με τον νέο Δήμαρχο Παρούτογλου Νίκο να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον τόπο μας, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των ομοχωρίων μου.

Σας ευχαριστώ και πάλι.

Γιάννης Αντωνίου

Πρόεδρος Τ.Κ. Μεγαπλατάνου - Μοναστηρακίου

4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια Γιάννη η καλύτερη επιλογή από το ψηφοδέλτιο Παρούτογλου, αν και δε σε ψήφισα ήσουν ο καλύτερος από το εν λόγω ψηφοδέλτιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο Γιαννη χαρηκαμε με την νικη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είδατε μεγάλα έργα εκεί στον Μεγαπλατανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News