Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Συνάντηση Τζιτζικώστα - Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)


Συνάντηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα με τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή

Συνάντηση με τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή είχε σήμερα στο γραφείο του, στο Κτίριο Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη δυτική Θεσσαλονίκη, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, τα αποτελέσματα των εκλογών στην Αυτοδιοίκηση, αλλά και την πορεία υλοποίησης των έργων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με έμφαση την περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Τζιτζικώστας ανέπτυξε στον κ. Καραμανλή το σχέδιο της διοίκησης της Περιφέρειας για την ανάπτυξη και την κοινωνική προστασία, για τις υποδομές, τον πολιτισμό, τον τουρισμό, την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, της υγείας και της παιδείας και τους υπόλοιπους τομείς ευθύνης της σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, με χρονικό ορίζοντα πενταετίας. Ειδική αναφορά έγινε στο μεγάλο έργο που οραματίστηκε, σχεδίασε και θα υλοποιήσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Τζιτζικώστας χαρακτήρισε τη συζήτηση εξαιρετικά εποικοδομητική, υπογραμμίζοντας ότι ο κ. Καραμανλής αποτελεί εθνικό κεφάλαιο και το ενδιαφέρον του για τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία είναι διαρκές.

Από την πλευρά του ο κ. Καραμανλής συνεχάρη τον Περιφερειάρχη για την επανεκλογή του και μάλιστα με ευρύτατη αποδοχή, που ξεπέρασε το 60%, στις περιφερειακές εκλογές στην Κεντρική Μακεδονία και του ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο του για την επόμενη πενταετία.

Ο Περιφερειάρχης ξενάγησε τον κ. Καραμανλή στο νέο Κτίριο της Περιφέρειας στη δυτική Θεσσαλονίκη και στη νέα αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, που κατασκευάστηκε πρόσφατα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News