Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν δύσκολο Σαββατοκύριακο εξαιτίας του Ήλιου με τον Πλούτωνα


Δύσκολο το επόμενο διάστημα με τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα. Πιο έντονη η επιρροή του από αύριο 21/10.

Στις 21/10/2023 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μια όψη πολύ δυναμική και απαιτητική, που θα μας φέρει αντιμέτωπους με ριζικές αλλαγές και βαθιές συνειδητοποιήσεις. Πρόκειται επίσης και για μια πολύ αντιθετική όψη, αφού ο Ήλιος έχει να κάνει με το φως, την ενέργεια και τη χαρά της ζωής, ενώ ο Πλούτωνας αντίθετα, συμβολίζει τη σκοτεινή μας πλευρά και το ένστικτο της επιβίωσης.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα βγάλουμε προς τα έξω τα σκοτεινά μας συναισθήματα και θα φωτίσει την πλευρά εκείνη που προσπαθούμε να κρατήσουμε κρυφή από τους άλλους. Αυτή η διαδικασία μπορεί με κάποιο τρόπο να μας κάνει να νιώσουμε άβολα ή εκτεθειμένοι απέναντι στους άλλους, όμως είναι θα είναι πολύ χρήσιμη για την εξελικτική μας πορεία.

Κριός

Συγκρούσεις και εντάσεις μέσα στις διαπροσωπικές σχέσεις και στις συνεργασίες σας, είναι πολύ πιθανές μέσα στις επόμενες ημέρες για εσάς τους Κριούς. Μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλειας, και να νιώσετε που κυριεύεστε από αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα τα οποία προσπαθείτε να ελέγξετε εδώ και καιρό. Προσπαθήστε λοιπόν να λύσετε τις διαφορές σας μέσα από τον διάλογο και μην επιτρέψετε στις φοβίες και στις ανασφάλειες σας, να καθορίσουν τις πράξεις σας.

Καρκίνος

Πιέσεις από την οικογένεια και το σπίτι δείχνει για εσάς αυτό το διάστημα και δεν αποκλείεται να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφο σας ή με πρόσωπα από το κοντινό σας περιβάλλον. Η ψυχολογία σας θα είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη και δεν αποκλείεται να ξεσπάσετε στους οικείους σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ζυγός

Κομβικές αλλαγές και αντιμέτωπους με συνειδητοποιήσεις σας φέρνει αυτό το απαιτητικό τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο σας, με τον Πλούτωνα. Έχει έρθει η στιγμή να πάρετε κάποιες αποφάσεις και να δείτε εάν αξίζει να επενδύσετε σε έναν άνθρωπο ή σε μια κατάσταση, ή αν θα πρέπει να κόψετε οριστικά και να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν.

Αιγόκερως

Με τον Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο εδώ και αρκετά χρόνια έχετε βιώσει ριζικές αλλαγές. Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα στις 21/10 φέρνει στο επίκεντρο την καριέρα σας και την κοινωνική σας εικόνα. Ίσως προβληματιστείτε για τις επιλογές που έχετε κάνει, ενώ είναι πιθανό ένας εργοδότης σας να προσπαθήσει να σας μειώσει και να σας δημιουργήσει ανασφάλειες. Ορισμένοι έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από εσάς, και η πίεση θα είναι μεγάλη τις επόμενες ημέρες γι’ αυτό προσοχή στον τροπο που εκφράζεστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News