Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Τα πρόσωπα του Νίκου Παρούτογλου - Με ποιους θα διοικήσει ο νέος Δήμαρχος από την 1η Ιανουαρίου


Με 15 πρόσωπα θα κληθεί να διοικήσει από το νέο έτος με την ανάληψη των καθηκόντων του, ο νέος Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου.

Πάμε να δούμε όμως ποια είναι αυτά τα πρόσωπα.

Θεοδωρίδης Αναστάσιος (Τσερκέζος) του Συμεών 1.203

Κατάγεται από την Άψαλο. Ελεύθερος Επαγγελματίας στο επάγγελα, ασχολείται εδώ και χρόνια με επιτυχία με τον κλάδο της τυροκομείας. Το 2010 εκλέχθηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημήτρη Πασόη και κατά τη δημοτική περίοδο 2011-2014 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ. Στις εκλογές του 2014 επανεξελέγη με μεγάλο αριθμό ψήφων, ωστόσο κάθισε στα έδρανα της αντιπολίτευσης την περίοδο 2014-2019 καθώς ο συνδυασμός του βγήκε δεύτερος. Στις εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του Νίκου Παρούτογλου και επανεκλέχθηκε ξανά πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος. Από το 2019 μέχρι σήμερα βρίσκεται στα έδρανα της αντιπολίτευσης. Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 επανεκλέχθηκε ξανά πρώτος σε ψήφους με το συνδυασμό του νέου Δημάρχου Νίκου Παρούτογλου.

Ολλανδέζου Όλγα του Παναγιώτη 1.051

Είναι δημόσιος υπάλληλος, και συγκεκριμένα Διοικητική Υπάλληλος του ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ). Μεγάλωσε στους Τσάκωνες Αλμωπίας. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων με Μεταπτυχιακό στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση. Δούλεψε ως στέλεχος σε ιδιωτική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη μέχρι που αποφάσισε συνειδητά ότι θέλεί να γυρίσει στον τόπο μας και να κάνει εδώ την οικογένειά της, με το σύζυγό της Λευτέρη Παντή και τα δυο τους παιδιά. Ως διοικητική υπάλληλος του ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ) για περισσότερα από είκοσι χρόνια, έρχεται καθημερινά σε επαφή με ανθρώπους της περιοχής μας. Παράλληλα συμμετέχει ενεργά εδώ και πολλά χρόνια σε δράσεις που αφορούν στον πολιτισμό, στο περιβάλλον, στον αθλητισμό και στην εκπαίδευση γιατί πιστεύει πραγματικά στον εθελοντισμό αλλά και γιατί νιώθει την ανάγκη να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για την κοινωνία μας.

Δερμεντζόγλου Παύλος του Κωνσταντίνου 955

Είναι δασοφύλακας με καταγωγή από το Νεοχώρι.

Κωτσόπουλος Δημήτριος του Ευστρατίου 951

Κατάγεται από την Πολυκάρπη. Εργάζεται σε εταιρεία που καταπιάνεται με τα υδραυλικά. Το 2019 ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του Σάκη Χατζηδημητρίου, όμως παρά τις καλές του επιδώσεις δεν κατάφερε να εκλεγεί καθώς ο συνδυασμός του βγήκε δεύτερος. Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 εκλέχθηκε με το συνδυασμό του νέου Δημάρχου Νίκου Παρούτογλου.

Μήντσης Νικόλαος του Χρήστου 933

Κατάγεται από τη Σωσάνδρα. Είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στο χώρο της ξυλείας. Την περίοδο 2014-2019 εξελέγη Πρόεδρος της Τ.Κ. Σωσάνδρας με το συνδυασμό του Δημήτρη Πασόη. Στις εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος με το συνδυασμό του Νίκου Παρούτογλου και εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης. Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 εκλέχθηκε με το συνδυασμό του νέου Δημάρχου Νίκου Παρούτογλου.

Χρυσίδης Παύλος του Ανέστη 764

Κατάγεται από το Ριζοχώρι. Ενεργός πολίτης και επαγγελματίας στον ιδιαίτερο κλάδο της Υγείας. Στις εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος με το συνδυασμό του Νίκου Παρούτογλου και εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης. Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 εκλέχθηκε με το συνδυασμό του νέου Δημάρχου Νίκου Παρούτογλου.

Σαμαράς Θεόδωρος του Αθανασίου 744

Κατάγεται από την Ξιφιανή. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Το 2019 ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του Νίκου Παρούτογλου, όμως παρά τις καλές του επιδώσεις δεν κατάφερε να εκλεγεί καθώς ο συνδυασμός του βγήκε τρίτος. Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 εκλέχθηκε με το συνδυασμό του νέου Δημάρχου Νίκου Παρούτογλου.

Λαζάρου Παπαδοπούλου Σταυρούλα του Δημητρίου 734

Κατάγεται από την Όρμα. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά με τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Στις εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος με το συνδυασμό του Νίκου Παρούτογλου και εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος της αντιπολίτευσης. Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 εκλέχθηκε με το συνδυασμό του νέου Δημάρχου Νίκου Παρούτογλου.

Τζέκος Πέτρος του Δημητρίου 726

Κατάγεται από το Λουτράκι. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Το 2011 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Δημήτρη Πασόη και την περίοδο μέχρι το 2014 άσκησε διοίκηση μέσα από διάφορες θέσεις. Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 εκλέχθηκε με το συνδυασμό του νέου Δημάρχου Νίκου Παρούτογλου.

Σαββίδης Γεώργιος του Λαμπριανού 704

Είναι υπάλληλος του ΟΑΕΔ-ΔΥΠΑ. Στο παρελθόν ασχολήθηκε ενεργά με τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας, καθώς διετέλεσε Πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας. Στις εκλογές του 2014 εκλέχθηκε με το συνδυασμό του Δημήτρη Μπίνου και την περίοδο μέχρι το 2014 άσκησε διοίκηση από θέσεις όπως αυτή του Αντιδημάρχου. Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 εκλέχθηκε με το συνδυασμό του νέου Δημάρχου Νίκου Παρούτογλου.

Τσαρκνιάς Πέτρος του Νικολάου 694

Είναι οικονομολόγος και Manager έργων ΑΠΕ. Επί σειρά ετών Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας. Το 2019 ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του Σάκη Χατζηδημητρίου και εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης. Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 εκλέχθηκε με το συνδυασμό του νέου Δημάρχου Νίκου Παρούτογλου.

Καραμαριάς Αντώνιος του Γεωργίου 670

Κατάγεται από τον Εξαπλάτανο. Είναι ελευθέρος επαγγελματίας. Αυτή είναι η πρώτη του ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση. Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 εκλέχθηκε με το συνδυασμό του νέου Δημάρχου Νίκου Παρούτογλου.

Χατζηδημητριάδης Γεώργιος (Χάτζη) του Φωτίου 814

Κατάγεται από το Ριζοχώρι. Είναι πτυχιούχος ΑΤΕΙ Νοσηλευτικής Θεσσαλονίκης και τα τελευταία πέντε χρόνια εργάζεται στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας. Στο παρελθόν ασχολήθηκε ενεργά με τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας, καθώς διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Ριζοχωρίου. Αυτή είναι η πρώτη του ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση. Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 εκλέχθηκε με το συνδυασμό του νέου Δημάρχου Νίκου Παρούτογλου.

Δοβλέτης Ανέστης του Βασιλείου 705

Κατάγεται από τη Μηλιά. Είναι στρατιωτικός. Εδώ και χρόνια ασχολείται ενεργά με τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας, καθώς είναι Πρόεδρος του Συλλόγου της Μηλιάς. Στις εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο Μηλιάς-Ριζοχωρίου. Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 εκλέχθηκε με το συνδυασμό του νέου Δημάρχου Νίκου Παρούτογλου.

Θεολόγου Ιωάννης του Αλεξάνδρου 693

Κατάγεται από τους Νερόμυλους. Είναι τεχνικός υπάλληλος του ΕΣΥ, ενώ ασχολείται και με τον αγροτικό τομέα και διατηρεί οικοτεχνεία μεταποίησης ντομάτας. Στο παρελθόν διετέλεσε Αντιπρόεδρος Εργαζομένων Γ.Ν. Πέλλας, Εκπρόσωπος εργαζομένων στην ΠΟΕΔΗΝ. Το 2019 εκλέχθηκε Πρόεδρος της Τ.Κ. Προδρόμου - Νερομύλων. Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 εκλέχθηκε με το συνδυασμό του νέου Δημάρχου Νίκου Παρούτογλου.

31 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Δηλαδή αυτό που είχαμε τι ήταν; κωμωδία;;

      Διαγραφή
    2. Μεγαλύτερη από αυτήν που κυβέρνησε τα τελευταία 4 χρόνια δεν θα υπάρξει!!

      Διαγραφή
    3. Όλες οι προηγούμενες διοικήσεις είχαν ένα κύρος. Τώρα;

      Διαγραφή
  2. Ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί η 12 και 4 θέση ποιος θα την πάρει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρουτογλου θελατε. Περαστικά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακάρι να βγει κάτι καλό στα επόμενα 5 χρόνια στο δήμο μας , για να διοικήσεις πρέπει να έχεις ηγετικές ικανότητες και να πατάς καλά στα πόδια σου.Να έχεις πολλές γνώσεις , εμπειρία , ανοικτό μυαλό και το κυριότερο να είσαι αποτελεσματικός .για να δούμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο 1-1-24 ξεβρωμιζει το δημαρχειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια σε όλους!!! Καλή αρχή στα νέα σας καθήκοντα, εύχομαι να φανείτε αντάξιοι απέναντι στο λαό της Αλμωπίας μας που σας τιμησε με την ψήφοτου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δήμαρχος είναι ο Παρούτογλου, οι άλλοι απλά ακολουθούν... Δεν νομίζω να αποδειχτεί τόσο άχρηστος!! Ας αρχισει από το να κοπούν τα δίμηνα στα Λουτρά, μην καταστρέφετε άλλο το στολίδι του τοπου μας, βρείτε άλλο τρόπο να ευχαριστήσετε τους ψηφοφόρους σας!! Καλή αρχή και ευχομαι ένας δήμος αντάξιος των προσδοκιών!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάρε τον έναν και χτυπά τον άλλον !!!!! Δύσκολα τα πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ασε μας ρε πιπι ακομα δεν τους ειδες καραγκιοζη

      Διαγραφή
    2. Πόνος είναι θά περάσει

      Διαγραφή
  9. Ιδανική πολιτεία είναι αυτή που ασκούν εξουσία οι ενάρετοι και όχι οι κακοί, εχετω υπόψιν σου Δήμαρχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νικο κοψε τα διμηνα προσεξε την καθαριοτητα αλλαξε καποια σπασμενα φωτιστικα, νερο να εχουν οι αγροτες κανε το το εργο της πολης με την υδρευση και στρωσε ασφαλτο. μετα βγαινεις ανετα ξανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο ρε φιλε, πες τα. Λίγα πράγματα της καθημερινότητας χρειαζόμαστε οι πολίτες. Προτεραιότητα πλέον πρέπει να έχει η πόλη της Αριδαιας. Την παραμέλησαν πολλά χρόνια τωρα…..

      Διαγραφή
  11. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Η ΣΥΜΟΡΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τουλάχιστον η ομάδα του έχει ατομα από ολα τα χωριά γύρω. Δε γίνεται να πάμε μπροστά με Προμαχιωτες μόνο.αραξαν ντύθηκαν στολιστηκαν και πέρα βρεχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. θα μαθουνε και αυτοι σιγα σιγα, καλη επιτυχια Νικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα δίμηνα αγαπητέ μου ποτέ δε θα σταματήσουν , πλανασαι πλάνη οικτρά αν το νομίζεις .αν δεν υπάρχουν αυτά η λουτρόπολη δυστυχώς δε μπορεί να δουλέψει.παραμυθια της Χαλιμάς οποίος είπε ότι θα τα κόψει.οσο ο Τσίπρας έσχισε τα μνημόνια ,άλλο τόσο ο δημαρχος θα τα κόψει .θυμησου το αυτό πριν αλεκτωρ λαλήσει τρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ένας σώμα ασφαλείας αμεθατο συμφέρον,ο άλλος πάλι δημόσιος υπάλληλος για να έρθει κοντά συμφέρον,ο άλλος πάλι δημόσιος υπάλληλος για συμφέρον με ότι έχει να κάνει με την υπηρεσία του βλέπω όλοι για το καλό του τόπου έτρεχαν χαχαχαχαχαχαχαχ μια από τα ίδια με μπόλικη μουστάρδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ότι να ναι να δω Νικολάκη ποιόν θα πρώτο βολεψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η κλιματική αλλαγή είναι εδώ θα πρέπει να γίνουν σύντομα τα απαραίτητα έργα και στην Αριδαία όλοι θυμόμαστε τις πρόσφατες πλημμύρες και στα χωριά σε όλα τα γιοφύρια είναι γεμάτο φερτά υλικά μεγάλη προσοχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λίγο προσοχή και στην βοήθεια στο Σπίτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλό δρόμο πότε ξανά ποτέ στο 1% θα πας Μπάτση στον αφανισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News