Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Πέτρος Ζέρζης: «Εσείς οι 10.000 και πλέον πολίτες που "επιμένετε" να με στηρίζετε διαχρονικά είστε παραπάνω από φίλοι»


Εσείς οι 10.000 και πλέον πολίτες που "επιμένετε" να με στηρίζετε διαχρονικά είστε παραπάνω από φίλοι! Συνοδηπόροι όλα τα χρόνια που δραστηριοποιούμαι στα κοινά του τόπου μας! Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου! Εσείς ξέρετε ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News