Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Έδεσσας: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση του κόσμου στην προεκλογική εκδήλωση του Γ. Τσεπκεντζή


Η δημοτική παράταξη "Κοινωνία σε Κίνηση" ευχαριστεί θερμά όλους τους δημότες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και παρευρέθηκαν στην παρουσίασή της που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13/9/2023 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας.

Στην εκδήλωση που έγινε παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού μας και έγινε εκτενής αναφορά στο σχέδιο και τις προτάσεις του προγράμματος για την Έδεσσα και την Βεγορίτιδα!

Ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Τσεπκεντζής έκανε λόγο για «αλλαγή εποχής» στον Δήμο, προτρέποντας τους πολίτες να εγκαταλείψουν ένα παγιωμένο καθεστώς προνομίων για λίγους και να εγκαινιάσουν με τόλμη μια νέα περίοδο αισιοδοξίας και προοπτικής.

Να εμπιστευτούν ένα ανεξάρτητο, ανοιχτό και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο το οποίο αντιλαμβάνεται την τοπική αυτοδιοίκηση ως ένα δημοκρατικό θεσμό που απαιτεί υπευθυνότητα, διαφάνεια και κυρίως ευσυνειδησία.

Η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία γεγονός που εκτός από βαθιά συγκίνηση μας γεμίζει με αισιοδοξία για μια #αλλαγή εποχής στο μέλλον της πόλης μας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα εργαστούμε σκληρά για να πραγματοποιήσουμε κάθε μία από τις δεσμεύσεις μας!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News