Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Αποκατάσταση και ανάπλαση κοίτης Εδεσσαίου ποταμού (ΒΙΝΤΕΟ)


Από την αρχή στηρίξαμε το έργο της αποκατάστασης και ανάπλασης της κοίτης του Εδεσσαίου.

Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες μίας μερίδας συμπολιτών μας, τις έντονες φωνές, τα δημοσιεύματα και τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του έργου, βασιστήκαμε στην άποψη των επιστημόνων που μελέτησαν το έργο και υποστηρίξαμε σθεναρά τις απόψεις μας.

Ένα έργο, προϋπολογισμού 2,5 εκ. ευρώ, με αντιπλημμυρικό χαρακτήρα, που παράλληλα βελτίωσε και την αισθητική του ποταμού.

Το αποτέλεσμα μας δικαιώνει!

Η Έδεσσα είναι ασφαλής!

Το ποτάμι της είναι πολύ όμορφο!

Γιάννης Μουράτογλου

υπ. Δήμαρχος Έδεσσας

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News