Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Έδεσσας - Γιάννης Μουράτογλου: Ένα φιλόδοξο, αλλά απολύτως ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο πρόγραμμα


Η Συνεργασία Ευθύνης καταθέτει στους πολίτες ένα φιλόδοξο, αλλά απολύτως ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο πρόγραμμα για την επόμενη δημοτική περίοδο. Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει έργα και δράσεις σε κάθε τομέα ευθύνης του Δήμου Έδεσσας και για το λόγο αυτό αποτελεί μία ολοκληρωμένη προσέγγιση για τη βελτίωση ποιότητας ζωής των κατοίκων και την αναπτυξιακή πορεία της περιοχής.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και υποψήφιο δήμαρχο, Γιάννη Μουράτογλου, οι τομείς που θα δοθεί έμφαση κατά την επόμενη δημοτική περίοδο είναι η ενεργειακή αυτονόμηση του Δήμου Έδεσσας με πολλαπλές επιπτώσεις στα οικονομικά του δήμου και τη μείωση των δημοτικών τελών, η αγροτική οδοποιία και η κατασκευή λιμνοδεξαμενών και αρδευτικών δικτύων, οι πεζοδρομήσεις και ασφαλτοστρώσεις εντός των οικισμών, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και η δημιουργία θέσεων στάθμευσης στο κέντρο της Έδεσσας.

Έχει ιδιαίτερη σημασία ότι το πρόγραμμα της Συνεργασίας Ευθύνης συγκροτήθηκε μέσα από συλλογικές διαδικασίες και διάλογο μεταξύ των στελεχών της Συνεργασίας Ευθύνης, που κατέθεσαν τις προτάσεις τους μεταφέροντας τις απόψεις της τοπικής κοινωνίας και συνδιαμορφώσαμε αυτή την ολοκληρωμένη πρόταση.

Εμείς δεν ζητούμε λευκή επιταγή από τους πολίτες, ούτε διεκδικούμε την ψήφο τους χωρίς επιχειρήματα. Δεσμευόμαστε με συγκεκριμένα έργα και δράσεις, που γνωρίζουμε ότι μπορούμε να τα υλοποιήσουμε. Προχωράμε με σταθερά βήματα καταθέτοντας ένα ολοκληρωμένο και εφαρμόσιμο σχέδιο, που αποτελεί και τη δέσμευσή μας.

Δείτε το πρόγραμμα με ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News