Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Αποχετευτικό δίκτυο και βιολογικός καθαρισμός Άρνισσας


Η κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου της Άρνισσας είναι ένα τεράστιο έργο, με μεγάλο βαθμό κατασκευαστικής δυσκολίας λόγω της σύστασης του εδάφους και της φύσης του οικισμού.

Έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, καθώς απομένουν κάποιες αποκαταστάσεις δρόμων.

Παράλληλα κατασκευάζεται ο βιολογικός καθαρισμός (εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων) για την υποδοχή των λυμάτων του οικισμού.

Βελτίωση ποιότητας ζωής των κατοίκων και περιβαλλοντική προστασία της λίμνης Βεγορίτιδας και του υδροφόρου ορίζοντα της περιοχής.

Γιάννης Μουράτογλου

υπ. Δήμαρχος Έδεσσας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News