Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Λειτουργία και ενεργειακή αναβάθμιση Κολυμβητηρίου Έδεσσας


Τα περισσότερα Δημοτικά Κολυμβητήρια παράγουν χρέη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, που δυστυχώς μεταφέρονται στους δημότες!

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο της Έδεσσας, με χρηστή διαχείριση κατάφερε να μάθει σε εκατοντάδες παιδιά κολύμπι, να δώσει σε δεκάδες συμπολίτες μας τη δυνατότητα άθλησης και να μη χρωστάει ούτε ένα ευρώ!

Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η ενεργειακή αναβάθμιση, ένα τεράστιο έργο προϋπολογισμού 1.140.000 €, που έδωσε τη δυνατότητα λειτουργίας του κολυμβητηρίου σε δωδεκάμηνη βάση. Εγκαταστάθηκε φωτοβολταϊκό σύστημα παραγωγής ενέργειας, τοποθετήθηκαν περισσότεροι ηλιακοί θερμοσίφωνες, έγινε αλλαγή του συστήματος θέρμανσης, αντικαταστάθηκαν τα κουφώματα και πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις στις πισίνες και τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό.

Με τις παρεμβάσεις αυτές εξασφαλίζουμε οικονομία στη λειτουργία και ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες στους αθλούμενους.

Όλοι μαζί πάμε τον τόπο ψηλότερα!

Γιάννης Μουράτογλου

υπ. Δήμαρχος Έδεσσας

.

2 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Ελπίζω του χρόνου να έχουμε και το δικό μας κολυμβητήριο στην Αριδαία! 2023

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News