Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Ήταν όλοι εκεί! «Πανστρατιά» αξιόλογων αυτοδιοικητικών στελεχών για τον συνδυασμό του Δημήτρη Μπίνου


Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του συνδυασμού του Δημήτρη Μπίνου, αναδείχτηκαν κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού του.

Ενός συνδυασμού στον οποίο συμμετέχουν άνθρωποι επιτυχημένοι ο καθένας στον τομέα του, που εκπροσωπούν όλο το φάσμα της κοινωνίας μας. Επιστήμονες, ελεύθεροι επαγγελματίες, ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι, αγρότες και κτηνοτρόφοι, άνθρωποι της καθημερινότητας οι οποίοι έχουν δώσει τις εξετάσεις τους στην τοπική μας κοινωνία και αποφάσισαν να συστρατευθούν σε έναν κοινό αγώνα με μόνο στόχο την πρόοδο της Αλμωπίας. Πρόκειται για μια ομάδα ανθρώπων που αφουγκράζεται το αίτημα της κοινωνίας να μπει τέλος στη στασιμότητα της περιοχής μας και να αναδειχτούν τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα. Να γίνουν βήματα προς τα εμπρός, που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος.

Σε αυτή την προσπάθεια έχουν συστρατευθεί και άνθρωποι οι οποίοι αν και δεν είναι υποψήφιοι, ήταν εκεί για να δηλώσουν τη στήριξή τους και την πίστη τους ότι ο Δημήτρης Μπίνος μαζί με την ομάδα του μπορούν και θέλουν να αλλάξουν προς το καλύτερο το Δήμο μας.

Πρώην Δήμαρχοι, όπως ο Γούλης Ιωαννίδης, ο Σάκης Χατζηδημητρίου και ο Πέτρος Ζέρζης ο οποίος είναι και Περιφερειακός Σύμβουλος, ο πρώην Ευρωβουλευτής Γιάννης Γκλαβάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Καίτη Παλίκογλου και Γεωργία Αμπάρη, ήταν μεταξύ αυτών που έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση και τίμησαν με την παρουσία τους την προσπάθεια του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας». Πολλοί είναι κι αυτοί που απουσίαζαν λόγω υποχρεώσεων, όμως δηλώνουν τη στήριξή τους στο μεγάλο αυτό εγχείρημα για την επόμενη μέρα της Αλμωπίας.

Όλους αυτούς τους ευχαρίστησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος, ο οποίος τόνισε πως την επόμενη μέρα των εκλογών κανείς δεν περισσεύει και ότι η εμπειρία τους θα φανεί σίγουρα χρήσιμη στη νέα εποχή που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Κατά τη χθεσινή εκδήλωση, έγινε σαφές ότι ο συνδυασμός του Δημήτρη Μπίνου έχει και συγκεκριμένο σχέδιο και ρεαλιστικό πρόγραμμα και τους κατάλληλους ανθρώπους για να το υλοποιήσουν και να ανταποκριθούν στο αίτημα της τοπικής μας κοινωνίας να γίνει κάτι καλό σε αυτόν τον τόπο.

Έχει επενδύσει στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των υποψηφίων, τα οποία όπως όλα δείχνουν θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Θέλει να κάνει τη διαφορά, μέσα από πρόσωπα τα οποία έχουν τις ικανότητες, έχουν τη διάθεση και μπορούν να προσφέρουν, όχι στοχεύοντας στην προσωπική τους αποκατάσταση, αλλά στοχεύοντας να πάει ο τόπος μας μπροστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News