Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Μάθε που ψηφίζεις - Όλα τα εκλογικά κέντρα της Πέλλας


Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον α’ γύρο των εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ. Την Κυριακή (17.09.2023), τα μέλη του κόμματος θα κληθούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πέντε υποψηφίους.

Έφη Αχτσιόγλου, Στέφανος Κασσελάκης, Νίκος Παππάς, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Στέφανος Τζουμάκας διεκδικούν την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Οι κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές θα ανοίξουν στις 08:00 και θα κλείσουν 12 ώρες μετά, στις 20:00.

Δικαίωμα ψήφου έχουν οι πολίτες από την ηλικία των 15 ετών και άνω, που είτε έχουν γραφτεί μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έως τις 16 Σεπτεμβρίου είτε θα εγγραφούν μέλη ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών επιτόπου στα εκλογικά τμήματα. Όσοι ψηφίσουν πρέπει να καταβάλουν αντίτιμο 2 ευρώ.

Για την εκλογή του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έχουν οριστεί 570 εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα. Οι ψηφοφόροι μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα της χώρας, ακόμη κι αν βρίσκονται εκτός της εκλογικής τους περιφέρειας, να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο Υγείας ή άδεια διαμονής ή visa ή μπλε βεβαίωση. Οι μετανάστες και όσοι είναι κάτω των 17 οφείλουν να επιδείξουν νόμιμο έγγραφο που να προκύπτει ταυτοπροσωπία τους, καθώς και τον ΑΜΚΑ τους.

Για τους κατοίκους εξωτερικού η ψηφοφορία θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου από τις 8.00 πμ μέχρι τις 8.00 μμ. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα εγγεγραμμένα μέλη και όσοι εγγραφούν στον isyriza μέχρι και την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου στις 14.00 ώρα Ελλάδας.

Δείτε ποια είναι τα εκλογικά τμήματα της Π.Ε. Πέλλας:

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας

ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Δημαρχείο Έδεσσας, Πλ. Αιγων 1 Ισόγειο

ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ

Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, Κ. Ασμανίδη 2 – Ισόγειο

Πνευματικό Κέντρο Κρύας Βρύσης, Βενιζέλου 72 – Ισόγειο

ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ

Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας, Παύλου Μελά 1 – Ισόγειο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News