Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα φέρνει επανασυνδέσεις σε σχέσεις - Ποια ζώδια αφορά


Ποια ζώδια θα θεραπεύσουν τις πληγές τους, και θα επιστρέψουν σε σχέση.

Στις 23 Σεπτεμβρίου θα έχουμε μια πολύ ιδιαίτερο αστρολογικό γεγονός, και συγκεκριμένα πρόκειται για ένα τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Χείρωνα, το οποίο έρχεται να επηρεάσει άμεσα τις σχέσεις. Το συγκεκριμένο τρίγωνο, εκτός από θεραπευτικό, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό και θα λάβει μέρος στο ζώδιο του Κριού.

Για το επόμενο διάστημα θα μπορέσουμε να ξαναβρούμε τις ισορροπίες μας, να λύσουμε προβλήματα που φέρνουν εντάσεις και ρήξεις στις σχέσεις μας, αλλά και θα έχουμε την ευκαιρία να θεραπεύσουμε τραύματα του παρελθόντος.

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ρίξουμε τους τόνους, να ξεπεράσουμε όσα μας πλήγωσαν και να συνειδητοποιήσουμε πως πραγματικά αισθανόμαστε για ένα πρόσωπο. Για τις επόμενες ημέρες, οι επανασυνδέσεις, και οι επιστροφές πρώην από το παρελθόν είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο, όπως επίσης και οι νέες γνωριμίες ή η είσοδος σημαντικών ανθρώπων στις ζωές μας.

Πιο αναλυτικά τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από το συγκεκριμένο τρίγωνο Αφροδίτης - Χείρωνα, είναι:

Κριός

Μετά από ένα διάστημα αναταραχών και παρεξηγήσεων, θα έχετε και πάλι την ευκαιρία να έρθετε κοντά με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν ερωτικά και είναι κοντά σας. Το επόμενο διάστημα θα έχει θετικές εξελίξεις για την ερωτική σας ζωή και θα βιώσετε έντονα συναισθήματα. Στην περίπτωση που δεν είστε δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε ξανά με ένα πρόσωπο που σας είχε επηρεάσει στο παρελθόν, ενώ θα δώσετε πιο εύκολα δεύτερες ευκαιρίες ακόμη και σε πρώην σχέσεις σας. Δεν αποκλείεται επίσης κάποιοι από εσάς μπορεί να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο που είχε πάρει απόσταση ή να έχετε μια ερωτική εξομολόγηση.

Λέων

Η Αφροδίτη εδώ και αρκετούς μήνες βρίσκεται στο ζώδιο σας και το συγκεκριμένο τρίγωνο θα σας επηρεάσει άμεσα. Είναι μια περίοδος όπου θα απαλλαγείτε από ανασφάλειες, και θα βρείτε ξανά την όρεξη να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας. Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο σάς καλεί να ακολουθήσετε τις επιθυμίες σας και να πάψετε να αναλώνεστε σε καταπιεστικές καταστάσεις ή σχέσεις που δεν σας βοηθάνε να εξελιχθείτε. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να κάνετε σχέδια για το μέλλον, να οργανώσετε ένα ταξίδι ή να βάλετε στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας αποδεχτεί για αυτό που είστε και θα σας βοηθήσει να πιστέψετε ξανά στην αγάπη και στον έρωτα. Το σημαντικότερο όμως είναι να επουλώσετε παρελθοντικά τραύματα, να αφήσετε πίσω σας όσα μπορεί να σας πλήγωσαν.

Τοξότες

Είναι και για εσάς τους Τοξότες η στιγμή να χαλαρώσετε και να βρείτε ξανά τις χαμένες ισορροπίες σας. Η επικοινωνία με τον σύντροφο σας βελτιώνεται σημαντικά και θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά και να εκφραστείτε πιο ανοιχτά. Είναι η κατάλληλη στιγμή για δύσκολες συζητήσεις που θα έχουν σκοπό όμως να λύσετε τυχόν θέματα που έχουν προκύψει, και να ενδυναμώσετε περισσότερο τον δεσμό σας. Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε πως το άλλο άτομο σάς κατανοεί σε βάθος και ανταποκρίνεται στο συναίσθημα σας. Το επόμενο διάστημα, θα είναι ιδιαίτερα θετικό για τους ερωτικούς σας δεσμούς και μη διστάσετε να διεκδικήσετε αυτό που επιθυμείτε, είτε πρόκειται για μια νέα γνωριμία ή για την προσέγγιση ενός ατόμου από το παρελθόν, για το οποίο ενδιαφέρεστε ακόμη σημαντικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News